Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker binnendienst Berkel en Rodenrijs

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 08 april 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 1969 - 2461 per maand € 14,20 - 17,75 per uur
Vacaturenummer: 20566
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Heb jij ruime ervaring met het opstellen van offertes, omdat je minstens vier jaar lang als (commercieel) medewerker binnendienst hebt gewerkt? Dan heeft Manpower dé baan voor jou! Voor een bedrijf in de beveiligingsbranche zoeken wij een medewerker binnendienst met interesse in techniek en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt rekenen op een salaris tot € 14,20 bruto per uur en daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Wil jij in aanmerking komen voor deze functie? Lees dan gauw verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt een medewerker binnendienst voor een bedrijf in Berkel en Rodenrijs.

Als medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van offertes. Hiervoor ga je in gesprek met klanten en bespreek je eventuele (technische wensen). Daarna calculeer je het project en verwerk je de werkbonnen van verschillende klanten in het systeem. Je bent tevens verantwoordelijk voor het afsluiten van planningsperiodes en voor het aanleveren van de ureninformatie aan verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Jij overziet het volledige proces van een offerteaanvraag, waarbij jouw expertise uitstekend van pas komt!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,20 per uur
 • Reiskostenvergoeding conform regeling werkgever 
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een bedrijf dat actief is binnen de beveiligingsbranche. Deze organisatie is binnen Nederland één van de grootste spelers en levert al decennialang hoogwaardige dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging. Hun totaalpakket aan beveiligingsoplossingen is zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor klanten. Als medewerker binnendienst werk je in een klein en hecht team met jouw collega's in Berkel en Rodenrijs. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Haarlem.

Op dit moment kunnen wij je helaas nog niet vertellen over welke organisatie het gaat. Verder in het proces vertellen wij jou hier graag meer over.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren.

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Ten minste vier jaar werkervaring als medewerker binnendienst, accountmanager binnendienst, commercieel medewerker binnendienst
 • Beschikbaarheid van ten minste 32 uur per week
 • Interesse in techniek en in staat om technische tekeningen te lezen
 • Ervaren met Microsoft Office applicaties en AFAS Profit
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met communicatie met Nederlandssprekende klanten
 
Heb jij eerder met het tekenprogramma Stabiplan en/of Stabicad gewerkt, of heb jij ervaring binnen de beveiligingsbranche? Dan heb je een streepje voor! Ook woon je bij voorkeur in (de buurt van) Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Zoetermeer of Delft.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk