Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantadviseur VGZ regio Utrecht

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 13 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2427 per maand € 14,00 per uur
Vacaturenummer: 8243
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Dat de zorg een belangrijke spil is in onze samenleving is de afgelopen tijd voor iedereen extra benadrukt. Heb jij minimaal een hbo werk- en denkniveau, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en de wil om mensen verder te helpen? Dan zoekt het VGZ jou! In ruil voor jouw kennis en kunde kun je rekenen op een brutosalaris tot € 15,37 per uur, een dekkende reiskostenvergoeding én kans op overname door VGZ. Meer weten over deze kans? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt parttime of fulltime klantadviseurs voor VGZ in regio Utrecht.

Let op: de werklocatie bevindt zich in Eindhoven.


Wil je meer informatie over VGZ en de functie? Op 15, 22 en 29 september staan er online Meet & Greets gepland met jouw toekomstige collega’s! Meld je hiervoor gauw aan via deze link, dan kan VGZ jou een uitnodiging sturen!

Als klantservicemedewerker ligt jouw focus voornamelijk op het geven van deskundig advies en het verbeteren van de klantsituatie. Jij werkt in een zelfsturend team waarbij jij er alles aan gaat doen om klantvragen in één keer af te handelen. Hierbij maak jij gebruik van een uitgebreide digitale database. Voor iedere complexe vraag kun je hierin een passende oplossing vinden. Daarnaast ga jij ook meedenken over de processen binnen jouw team en een rol spelen in het uitvoeren van de missie van VGZ.

Dit krijg je

 • Kans op overname door VGZ bij goed functioneren
 • Brutosalaris tussen € 14,57 en € 15,37 per uur
 • Volledige ov-vergoeding of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Parttime of fulltime baan van 28 tot 40 uur per week
 • Functie voor de lange termijn
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever, VGZ, is een coöperatie. Dat wil zeggen dat het een zorgverzekeraar is zonder winstoogmerk. Vanaf het moment dat je aan de slag gaat bij VGZ ben je onderdeel van een organisatie die zich inzet om de zorg in Nederland effectief en betaalbaar te houden. Samen met jouw ambitieuze collega’s streef je iedere dag naar goede resultaten en een gezellige werksfeer.

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je veel vanuit huis van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens de piekperiode, die van begin november tot en met eind februari duurt, zijn de werktijden anders. Dan kun je doordeweeks tot 20.00 uur werken en ook op zaterdagochtend.

Mogelijk kan het voorkomen dat je in verband met inwerktrainingen fysiek aanwezig moet zijn op locatie in Eindhoven. Dit wordt uiteraard gedaan volgens de maatregelen vanuit het RIVM.

Dit neem je mee

 • Minstens hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal, in verband met het te woord staan van Nederlands- en Engelssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en de bereidheid om in de piekperiode zo’n vier uur per week extra te werken
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen

Heb je daarnaast ook kennis van de Agile werkmethode en/of ervaring met klantcontact? Dan heb je een streepje voor! Verder woon je bij voorkeur in (de buurt van) Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Oss.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op! Er zijn verschillende momenten om te starten dus wacht niet te lang af.

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)