Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker klantenservice gemeente Zeist

Vacature bij: Gemeente Zeist
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 06 april 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2600 - 3467 per maand € 15,00 - 20,00 per uur
Vacaturenummer: 20585
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Als klantenservicemedewerker bij gemeente Zeist heb jij een waardevolle baan, waarin je vragen van klanten beantwoordt en informatie verstrekt. Jouw inzet wordt beloond met een brutosalaris tussen € 15,00 en € 20,36 per uur, pensioenopbouw via Manpower én een baan voor de lange termijn. Is jouw interesse gewekt? Check dan snel of je in aanmerking komt voor deze mooie baan en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een klantenservicemedewerker voor de gemeente Zeist.

Als medewerker klantenservice verzorg jij belangrijke dienstverlening voor inwoners van de gemeente Zeist. Jij fungeert als eerste aanspreekpunt via telefoon, e-mail en social media. Via deze verschillende platformen beantwoord jij vragen van inwoners, maar ook van ondernemers en organisaties in Zeist. Het doel is om 80% van alle vragen direct te beantwoorden en de juiste informatie te verstrekken. Voor informatie die direct beschikbaar is (een WOB-verzoek) schakel jij de desbetreffende afdelingen in en onderhoud je contact met de aanvrager over deze informatie.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 15,00 en € 20,36 per uur
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van 24 uur tot 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding volgens regeling van de opdrachtgever
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Functie voor de lange termijn
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij de gemeente Zeist, die zich inzet voor de 60.000 inwoners die deze gemeente rijk is. Je gaat deel uitmaken van een team van ongeveer 400 gemotiveerde collega’s die stuk voor stuk betrokken zijn bij Zeist en haar inwoners. De gemeente is een moderne werkgever die gekenmerkt wordt door een informele werksfeer en een integrale werkwijze. De organisatie is voortdurend in ontwikkeling om zo aan de behoeftes van de inwoners, bedrijven en instanties in Zeist te kunnen blijven voldoen. Zet jij je binnenkort in om dit doel te helpen verwezenlijken?

Werktijden 
In deze functie werk je 24 tot 40 uur per week tijdens standaard kantooruren.

Dit neem je mee

 • Een mbo-4 diploma of hoger, bij voorkeur in een administratieve of juridische richting
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een klantcontactcentrum, bijvoorbeeld als medewerker klantenservice, customer servicemedewerker of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende klanten
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) waaruit blijkt dat jij geen strafblad hebt

Verder is het voor het uitvoeren van deze functie noodzakelijk dat je ervaring hebt op juridisch-administratief gebied, binnen een gemeentelijke organisatie en binnen een dienstverlenende functie. Zonder deze ervaring kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Zeist, Utrecht, Houten of Amersfoort.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!


Doorsturen
 
Uitzendwerk