Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onderhoudsmonteur regio Heerlen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 29 maart 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2773 - 3813 per maand € 16,00 - 22,00 per uur
Vacaturenummer: 20496
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Vanuit jouw opleiding en werkervaring op het gebied van elektrotechniek ben jij uitstekend voorbereid op de baan van onderhoudsmonteur. Jij weet hoe je een installatie draaiende houdt, eventuele storingen los je in een handomdraai op en je hebt altijd focus op verbetering. Herken jij jezelf in dit plaatje? Dan is Manpower op zoek naar jou! Bij een bedrijf in Waalwijk ga jij als onderhoudsmonteur fulltime aan de slag in ruil voor een salaris tussen € 16,22 en € 22,00 per uur. Wil je weten welke andere arbeidsvoorwaarden jij tegemoet mag zien? Lees dan snel verder en solliciteer!

Uitzendbureau Manpower zoekt een onderhoudsmonteur voor een bedrijf in regio Heerlen.

Als onderhoudsmonteur voer je preventieve en curatieve onderhoudswerkzaamheden uit. Dit doe je disciplinebreed op het gebied van elektro, instrumentatie of procesbesturing. Verder adviseer je maintenance engineers op gebied van verbeteringen of wijzigingen van de apparatuur. Uiteraard voor je al je taken correct en volgens de geldende kwaliteits-, arbo-, milieu- en veiligheidsregelgeving uit.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 16,22 en € 22,00 per uur
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding conform cao opdrachtgever
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower
 • Uitzendcontract via Manpower


Hier ga je werken

Manpower biedt jou deze mooie baan aan bij een bedrijf dat vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Wanneer je gaat werken bij de onderneming maak je deel uit van het personeelsbestand dat op dit moment 23.000 professionals telt. Verder is het goed om te weten dat je actief kunt werken aan je carrière en dat er zeker wordt meegedacht over jouw ontwikkelingskansen. Meer informatie kunnen we je nu nog niet geven, maar later in het sollicitatieproces hoor je uiteraard meer!

Werktijden
Je gaat fulltime aan de slag volgens een reguliere dagdienst.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 4 diploma richting Elektrotechniek 
 • Ten minste drie jaar vergelijkbare werkervaring, bijvoorbeeld als onderhoudsmonteur, servicemonteur, storingsmonteur of elektromonteur
 • Kennis van SAP
 • Kennis van instrumentatie en regelbare aandrijvingen

Verder heb jij een proactieve houding, ben je continu op zoek naar verbetering en ga je altijd voor het beste resultaat. Tot slot woon je bij voorkeur in de buurt van Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Maastricht of Valkenburg,

Ben jij de monteur die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!


Doorsturen
 
Uitzendwerk