Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker inside sales Arnhem

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 20 april 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2253 - 3120 per maand € 13,00 - 18,00 per uur
Vacaturenummer: 20299
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Ben jij een kei in het opstellen van offertes en zoek jij een nieuwe werkgever die jouw talenten op waarde weet te schatten? Als inside sales medewerkers houd jij je hier fulltime mee bezig! Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat intra logistieke oplossingen verzorgt. Je verdient maximaal € 18,00 bruto per uur, bouwt pensioen op via Manpower en mag genieten van niet één maar twee werklocaties in Arnhem! Zie jij een afwisselende werkdag wel zitten en beschik je over een mbo-4 diploma of hoger in technische richting? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!

Uitzendbureau Manpower zoekt een medewerker inside sales voor een bedrijf in Arnhem.

Als inside sales medewerker stel jij offertes op voor materiaal en reparaties aan stellingen. Daarnaast plan je de reparaties in binnen de serviceafdeling van jouw nieuwe werkgever. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor de Sales en Realisation afdelingen. Je voert je werkzaamheden uit op twee verschillende werklocaties in Arnhem die zich op loopafstand van elkaar bevinden. Zo heb je een afwisselende werkdag!

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 13,00 en € 18,00 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in producten en oplossingen op intra logistiek gebied. Zij creëren oplossingen en producten voor interne logistiek, waaronder transporteren, opslaan, verzamelen van orders en verplaatsen. De oplossingen worden op maat gemaakt waardoor deze altijd perfect aansluiten op de behoeften van de klant. Je gaat op twee verschillende locaties in Arnhem werken, namelijk op het hoofdkantoor op de afdeling Sales Binnendienst en op de Serviceafdeling op het andere kantoor. Deze locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar.

Op dit moment kunnen wij je helaas nog niet vertellen over welke organisatie het gaat. Verder in het proces vertellen wij jou hier graag meer over.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Dit neem je mee

 • Een mbo-4 diploma of hoger in technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde
 • Ten minste drie jaar werkervaring als inside sales medewerker, commercieel medewerker binnendienst, medewerker offertes of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Aantoonbare beheersing van Microsoft Office applicaties

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Arnhem, Ede-Wageningen, Doetinchem of Apeldoorn.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk