Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Juridisch administratief medewerker

Vacature bij: Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 16 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2133 - 2602 per maand € 12,95 - 15,80 per uur
Vacaturenummer: 7371
Interessant voor jou
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Als juridisch medewerker bij UWV ben jij gegarandeerd van een verantwoordelijke baan. Jij draagt zorg voor het nemen van rechtmatige beslissingen over uitkeringsaanvragen. Jouw juridische, secure en kritische blik komen daarbij goed van pas! In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op pensioenopbouw, reiskostenvergoeding, een baan voor langere tijd en een brutosalaris tot € 15,77 per uur! Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu direct!

Voor UWV Heerlen is uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere juridisch administratief medewerkers.
 
Als juridisch administratief medewerker ben jij werkzaam op de backoffice van de divisie Uitkeren bij UWV. Hier verwerk jij samen met je collega’s verschillende klantdossiers die allemaal van uitkeringsgerechtigden zijn. Elke dag begin je met een overleg waarin de prioriteiten voor die dag worden vastgesteld. Jij onderhoudt klantdossiers van zowel nieuwe als bestaande klanten. Jij hebt een verantwoordelijke functie, want jij neemt namelijk zelfstandig een beslissing over het wel of niet toekennen van een uitkering.

Het kan voorkomen dat iemand het niet eens is met een beslissing en dan zul jij telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klant. Je bent daarnaast ook bezig met het opvolgen van openstaande meldingen in het systeem. Belangrijk om te weten is dat je met vijf á zes hoofdsystemen werkt.

Elke week heb jij een multidisciplinair overleg waarbij complexere dossiers worden besproken.
 

Dit krijg je

  • Brutosalaris tussen €12,93 en € 15,77 per uur
  • Reiskostenvergoeding op basis van OV-kosten of kilometervergoeding afhankelijk van je totale reisafstand
  • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
  • Fulltime baan van 38 uur per week 
  • De kans om te investeren in jezelf en in je medemens
  • Functie voor de lange termijn
  • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Jij komt te werken bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). Deze organisatie is verantwoordelijk voor het verzorgen van werknemersverzekeringen in Nederland. De divisie waar jij komt te werken, Uitkeren, zorgt voor inkomen voor mensen als dit voor hen niet direct of niet meer mogelijk is om zelf te realiseren.

Werkloosheidwet (WW)
Als je op de werkloosheidswet uitkering (WW) komt te werken ben jij degene die de uitkeringsaanvragen binnen de kaders van de WW beoordeelt. Je levert hierbij maatwerk voor de klanten, hierbij kijk je naar de eventuele gevolgen die van toepassing kunnen zijn op individuele gevallen. Ook ben je verantwoordelijk voor de continuering van de dossiers. Denk aan andere interne en/of externe behandelaars. Deze stakeholders informeer je over de gevolgen van jouw beslissingen.

Werktijden 
In deze fulltime functie werk je 38 uur per week. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

Dit neem je mee

  • Minimaal een mbo niveau 4 diploma bij voorkeur in juridische richting
  • Ten minste één half jaar stage- of werkervaring in een juridische en/of administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
  • Minimaal 38 uur per week beschikbaar
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Bij voorkeur woon je in Heerlen of omgeving, bijvoorbeeld in Geleen, Sittard of Maastricht.

Upload jouw cv en maak jouw sollicitatie zo snel mogelijk compleet. Als jouw sollicitatie compleet is neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op! 

Doorsturen
 
Uitzendwerk