Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship finance ERP

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 23 maart 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2200 - 2200 per maand € 12,69 - 12,69 per uur
Vacaturenummer: 20338
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

Heb je een bedrijfskundige of financiële studie gevolgd? Ben je op zoek naar een mooi vervolg dat aansluit op de lesstof die jij hebt gehad? Dan is dit traineeship misschien wel dé uitkomst! Door ervaren consultants word je opgeleid tot volgwaardig financieel/ERP-consultant. Klinkt dit interessant? Lees gauw verder en ontdek de vacature! 

Manpower is op zoek naar meerdere kandidaten voor een finance traineeship.

In dit traineeship word je opgeleid door een ervaren consultant die je alle kneepjes van het vak gaat leren. Jij zal daarna snel aan de slag gaan bij één van de klanten van de opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat je bekend bent met de interne bedrijfsprocessen zodat jij actief met de klant mee kunt denken over een optimale richting van het ERP-systeem van de klant. Als ERP-consultant verzorg jij ook de ontwikkeling en het beheren van Enterprise Resource Planning. ERP is bedrijfssoftware die gebruikt om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Normaliter is dit systeem opgesplitst in meerdere modules of pakketten die een proces ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer of relevante financiële activiteiten.

Tijdens jouw werk heb je veel contact met klanten om de bestaande functionaliteit te optimaliseren, nieuwe functionaliteiten te realiseren en om operationele incidenten op te lossen.

 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.200,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 perkilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Groeiende en ambitieuze werkomgeving
 • Jouw ontwikkeling staat centraal
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een technologisch en dynamisch bedrijfskundig bedrijf. De kern van het bedrijf zijn bedrijfsprocessen bij alles wat ze doen. Op dit moment werken er veertig medewerkers bij het bedrijf met allemaal een andere achtergrond. Er komen collega’s uit de gezondheidszorg, maar ook uit financiële- of bancaire sector. Er heerst een open cultuur met een fijne informele werksfeer. Ontspanning is naast hard werken natuurlijk ook belangrijk, dus worden er regelmatig personeelsactiviteiten georganiseerd!

Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. In een later stadium van het sollicitatieproces vertellen wij jou graag meer.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma
 • De drive en motivatie om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen
 • Interesse in bedrijfsprocessen en IT
 • Fulltime beschikbaarheid van 40 uur per week

 

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Groningen, Veendam, Drachten, Delfzijl of Winschoten.

Kun jij niet wachten om te beginnen met het verder ontwikkelen van je eisen kennis? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomt Manpower jou binnenkort bij je nieuwe werkgever!Doorsturen
 
Vaste baan