Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Customer service specialist buitenland

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 22 maart 2021
Uren per week: 28
Salaris: Indicatie per maand
€ 2492 - 2492 per maand € 20,54 - 20,54 per uur
Vacaturenummer: 8240
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Als specialist customer service ben je verantwoordelijk voor de klanten die wonen en werken in het buitenland. Het ontzorgen op maat. Hoewel veel basisvragen samen met jou of door de klant zelf digitaal afgehandeld kunnen worden, is er bij complexere vraagstukken nog altijd behoefte aan een deskundig advies, maar ook het afhandelen van klachten. Jij behandelt zelf deze complexe vragen en uitzonderingen. Een breder werkveld binnen klantcontact kom je dan ook niet gauw ergens anders tegen!

De focus van je werk zal liggen op het geven van deskundig advies en het behandelen van deze complexe vragen, maar ook het pro-actief bellen van de klant in het buitenland. Daarnaast kan je meedenken over de werkwijzen binnen jouw team en kan je ook echt een een rol spelen in het uitvoeren van de missie van VGZ.

Eén van de belangrijkste besluiten die je  moet nemen, is hoe je op onderscheidende wijze de situatie van de klant écht kan verbeteren. De oplossing zit in de kleine dingen. Interventies die je kunt doen om de zorg stapje voor stapje beter te maken. Jouw werk blijft niet onopgemerkt. Zo nu en dan maak je iets mee dat je bijblijft, een situatie waarin je op een positieve manier bent verrast, maar ook soms nare gebeurtenissen, waarbij de klant behoefte heeft aan empathie, maar ook een oplossing voor zijn of haar probleem

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,38 per uur
 • Volledige ov-vergoeding of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Parttime of fulltime baan van 28 tot 40 uur per week 
 • Functie voor minimaal één jaar met kans op verlenging
 • Kans op overname door VGZ bij goed functioneren
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform StudytubeHier ga je werken

VGZ is een coöperatie; een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Samen met de klant en zorgaanbieders wil dit bedrijf de zorg slimmer organiseren. Zo helpt VGZ zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op een situatie. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is fijner voor de klant en het houdt de zorg betaalbaar. Je komt te werken in een frisse en kleurrijke omgeving waar een gemoedelijke en informele sfeer hangt. Echt het gevoel van “samen”. Je komt te werken in een leuk team collega’s die samen streeft naar goede resultaten en gezelligheid.

Bij VGZ wordt gewerkt met zelfsturende teams met een Agile way of working. Binnen een grotere afdeling wordt je onderdeel van een kleiner, hecht team.

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je veel vanuit huis van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens de piekperiode, die van begin november tot en met eind februari duurt, zijn de werktijden anders. Dan kun je doordeweeks tot 20.00 uur werken en ook op zaterdagochtend.

Mogelijk kan het voorkomen dat je in verband met inwerktrainingen fysiek aanwezig moet zijn op locatie, dit wordt uiteraard gedaan volgens de maatregelen vanuit het RIVM. 

Dit neem je mee

 

 • Minstens hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal, in verband met het te woord staan van Nederlands- en Engelssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week 
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen 


Kennis van de Agile werkmethodiek en ervaring met klantcontact zijn een pré, maar geen must. Verder woon je bij voorkeur in (de buurt van) Eindhoven, Tilburg, Helmond of Best. Spreek je ook nog eens een woordje Engels of Duits dan heb jij een streepje voor!

Voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Herken jij jezelf in de competenties resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, klantfocus, veranderkracht en probleemoplossend vermogen? Dan maakt Manpower graag kennis met jou!

Doorsturen
 
Uitzendwerk