Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Allround productiemedewerker Nedlin Hoensbroek

Vacature bij: Nedlin
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 18 juni 2021
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1400 - 1435 per maand € 10,77 - 11,04 per uur
Vacaturenummer: 18801
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag

Dit ga je doen

Spic en span, daar hou jij van! Geen wasmand is jou te groot en zolang je maar kunt genieten van de gezelligheid van jouw collega’s steek je zonder problemen de handen uit de mouwen. Met deze baan hoef je waarschijnlijk niet meer zo vaak leg- of arm-day te doen, want je bent de hele dag in de weer. Verder kun je rekenen op een brutosalaris tot € 10,80 per uur, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw én heb je uitzicht op een vast contract! Klinkt deze functie als een schoon klusje voor jou? Solliciteer vandaag nog!

Voor Nedlin in Hoensbroek is uitzendbureau Manpower op zoek naar medewerkers voor in de wasserij.

Als productiemedewerker in de wasserij kun je altijd genieten van de heerlijke geur van schone was en een fijne werksfeer. Uiteraard is het niet alleen maar feest en moet er ook nog gewerkt worden. Zo ga je samen met jouw team ervoor zorgen dat de binnenkomende was (voornamelijk bedrijfskleding, linnengoed en werkkleding) weer schoon het pand verlaten. Een wasje vouwen, sorteren en inpakken voor verzending zijn stuk voor stuk zaken die jou schoontjes afgaan. 

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 10,80 en € 11,04 per uur (vanaf 21 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,14  per kilometer (vanaf vijf kilometer enkele reis, met een maximum van € 11,20 netto per dag)
 • Parttime functie van minimaal 18 uur per week
 • Pensioenopbouw  via Manpower (vanaf 26 gewerkte weken)
 • Functie voor langere tijd (na een jaar uitzenden kans op een contract bij de opdrachtgever)
 • Al werkend word je opgeleid 
 • Gratis toegang tot e-learning portaal Manpower Academy


Hier ga je werken

Je gaat werken voor Nedlin in de buurt van Heerlen, namelijk in Hoensbroek. Het bedrijf is een vooraanstaand specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. De activiteiten van Nedlin zijn gericht op een integrale dienstverlening ten behoeve van hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven in binnen- en buitenland. Nedlin is één van de modernste industriële wasserijen in de Benelux. Bij het werken bij Nedlin staat centraal: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëntie.

Wanneer zien we jou op de werkvloer?
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 15.00 uur of tussen 15.00 en 21.00 uur. Het kan weleens voorkomen dat je ook op een zaterdag wordt opgeroepen om te komen werken, maar dit zal niet zo vaak voorkomen.  

Meer weten over de vacature? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

Dit is Manpower   
Werken via Manpower brengt voordelen met zich mee! Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen reactie van ons. Zo weet je lekker snel waar je aan toe bent! Daarnaast bouw je via Manpower pensioen op als je langer dan 26 weken bij ons in dienst bent. Ook kun je gratis online trainingen volgen via ons e-learningsplatform Studytube. Zo houd je je vaardigheden up-to-date voor de veranderende arbeidsmarkt. 

Dit neem je mee

 • Bereid om een hele werkdag staand en repeterend werk uit te voeren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift in verband met het lezen en begrijpen van de veiligheidsvoorschriften
 • In het bezit van eigen vervoer, bijvoorbeeld een auto, brommer of scooter, om de werklocatie in Hoensbroek te bereiken
 • Beschikbaarheid van minimaal 18 uur per week (drie diensten)
 • Werkervaring als logistiek medewerker, productiemedewerker, orderpicker of in een andere vergelijkbare functie

 • Verder woon jij bij voorkeur in de buurt van Hoensbroek, Heerlen, Geleen of Voerendaal. 


Doorsturen
 
Uitzendwerk