Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantenservicemedewerker UWV regio Middelburg

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 april 2021
Uren per week: 16
Salaris: Indicatie per maand
€ 954 - 1908 per maand € 13,76 - 27,52 per uur
Vacaturenummer: 7976
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Zinhoudelijk werk verzetten, daar droomt toch iedereen van? Bij UWV is dit geen hersenspinsel, maar de dagelijkse realiteit! In deze functie maak je het verschil voor vele mensen. Het betreft dus echt een maatschappelijke functie waarbij de klant stipt op nummer één staat. Heb jij minimaal een jaar ervaring met klantcontact en wil je een brutosalaris van € 13,76 per uur verdienen? Dan zijn jij en het UWV een ijzersterke combinatie! Wil je meer weten over deze interessante baan? Lees dan vooral verder en ontdek alle ins- en outs van de vacature!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar klantenservicemedewerkers voor UWV in de omgeving van Middelburg.

Let op: de werklocatie ligt in Goes.   

Als telefonisch klantenservice medewerker ga je klanten helpen door hen te voorzien van antwoorden op hun vragen. Dit doe je via de telefoon of via een live chat. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je nog niet helemaal bij bent op het gebied van de wet- en regelgeving. Is dit erg? Zeker niet! Jij weet de klant door te verbinden met de juiste collega, zodat de klant alsnog geholpen kan worden. Is het gesprek ten einde en is de klant succesvol geholpen? Top! Dan leg je als laatste stap enkele gegevens vast in het systeem en ga je door naar de volgende. En mocht je zelf met een vraag zitten of loop je ergens tegenaan? Dan is er altijd een teamcoach of leider in de buurt om je verder te helpen.

Jij zult veel op de computer werken en hier ook gebruik maken van verschillende systemen, het is dus belangrijk dat jij over goede computervaardigheden beschikt.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,76 per uur
 • Kans op een vast contract bij UWV
 • Reiskostenvergoeding tot 45 kilometer enkele reis of volledige ov-vergoeding
 • Goed bereikbare werklocatie dichtbij het station in Goes
 • Parttime functie vanaf 16 tot 32 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot het online learningplatform Studytube


Hier ga je werken

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Zij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, WAZO en Ziektewet. 

De afdeling klantcontact waar jij deel van gaat uitmaken helpt bedrijven en klanten met vragen die erg variëren. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan ben je bij het UWV ook aan het juiste adres! Zo kun je worden ingewerkt op meerdere belgroepen, zodat jij je skills kunt aanscherpen en verbeteren. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je kunt werken aan jouw persoonlijke groei, maar je leert de organisatie ook nog eens beter kennen. 

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn hier te vinden.’

Werktijden
In deze functie werk je doordeweeks tussen 08:00 en 17:00 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je gedurende deze periode ingedeeld. Het is al mogelijk om vanaf 16 uur per week te werken bij UWV.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 2-diploma
 • Ten minste een jaar werkervaring in een dienstverlenende functie, bijvoorbeeld in de horeca, contact center of als host(ess)
 • Tenminste vijf flexibele dagdelen per week inzetbaar
 • Goed werkende laptop om vanuit huis te kunnen werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in verband met het lezen en begrijpen van werkinstructies)
 • Beschikbaarheid van 32 uur per week (gedurende de opleidingsperiode van negen weken)

Woon je tot slot in de buurt van Goes, bijvoorbeeld in Middelburg, Terneuzen, Bergen op Zoom of Zierikzee? Dan is dat mooi meegenomen! Uiteraard is dit geen vereiste, maar het zou je in ieder geval weer wat tijd in de auto of in het openbaar vervoer schelen. Beheers je daarnaast ook nog eens de Engelse taal op een goed niveau? Dan kan jouw sollicitatie haast niet meer stuk! Reageer daarom vandaag nog.

Doorsturen
 
Uitzendwerk