Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Bakker parttime Zeelandia Zierikzee

Vacature bij: Zeelandia
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 01 maart 2021
Uren per week: 4
Salaris: Indicatie per maand
€ 265 - 265 per maand € 15,29 - 15,29 per uur
Vacaturenummer: 18906
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Als ervaren bakker met ruim drie jaar relevante ervaring weet jij hoe een perfect bakkerijproduct eruit ziet. Jouw opleiding tot Broodbakker niveau 4 (of vergelijkbaar) heeft jou hier immers op voorbereid! Jij hebt op maandag- of vrijdagochtend tijd om jouw kennis en kunde in te zetten bij Zeelandia in Zierikzee. In ruil voor deze inzet krijg je een salaris van € 15,30 bruto per uur en kun je rekenen op reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Wil je meer weten over deze functie? Lees dan gauw verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt een parttime bakker voor Zeelandia in Zierikzee.

Als bakker houd je je niet alleen bezig met het bakken van de lekkerste cake, soezen, eierkoeken en meer. Je gaat ook bakproeven en analyses uitvoeren en de kwaliteit van grondstoffen en bakkerijproducten controleren. De bevindingen van jouw bakproeven en analyses leg je vast in het centrale computersysteem. Daarnaast zoek jij monsters van de productieafdeling uit en beoordeel je deze, sla je ze op en beheer je ze. Tenslotte optimaliseer jij de bestaande controlevoorschriften van Zeelandia.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 15,30 per uur
 • Reiskostenvergoeding volgens de voorwaarden van het bedrijf
 • Parttime baan van 4 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Zeelandia is jouw nieuwe werkgever! Dit Nederlandse familiebedrijf opereert over de hele wereld en is gevestigd in Zierikzee. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerijingrediënten, zowel voor brood als banket. Binnen het bedrijf staan kwaliteit, innovatie en veiligheid centraal. Op de werkvloer heerst een informele en gemoedelijke sfeer en jij gaat nauw samenwerken met een team van elf directe collega’s.

Werktijden
In deze parttime functie werk je vier uur per week, op maandag- of vrijdagochtend. De werktijden zijn van 7.30 tot 12.00 uur. Tijdens vakanties of bij ziekte van een collega kan het voorkomen dat je meer uren werkt, maar dit gebeurt altijd in overleg.Dit neem je mee

 • Minimaal een afgeronde opleiding Broodbakker niveau 4 of vergelijkbaar
 • Minstens drie jaar werkervaring als bakker, banketbakker, broodbakker of vergelijkbaar 
 • Beschikbaarheid van minimaal vier uur per week
 • Kennis van grondstoffen in relatie tot bakkerijproducten
 
Ook ben jij analytisch en accuraat, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Zierikzee, Bruinisse, Brouwershaven of Colijnsplaat.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk