Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Werkvoorbereider omgeving Hoogeveen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 01 maart 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2200 - 3250 per maand € 12,69 - 18,75 per uur
Vacaturenummer: 18900
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Kans op een vast contract
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

Heb jij minimaal een hbo-diploma in bezit en ben je zoekende naar een technische baan? Zoek dan niet verder, want wij hebben de baan voor jou! In deze rol maak je op basis van diverse data concrete afspraken met de klant en voer je deze in de praktijk uit. In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op een brutomaandsalaris tot € 3.250, reiskostenvergoeding en een familiaire werksfeer. Meer weten over deze kans? Lees gauw verder!

Manpower is op zoek naar een werkvoorbereider voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hoogeveen.

Als werkvoorbereider ga je calculaties uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Dit betekent dat je hun dakbezit in kaart brengt door middel van nulmetingen. Vervolgens maak je op basis van deze gegevens en de complexsstrategieën afspraken met de opdrachtgever en per dakvlak een gedetailleerd technisch advies gericht op TCO met daarbij een MJOB. Verder hoeven wij je niet te vertellen dat je dit tevens uitwerkt voor meerdere scenario’s. Hierbij is het geven van het juiste technische advies minstens zo belangrijk als de calculatie zelf.

Daarnaast houd je jaarlijks de MJOB’s bij en in het jaar van uitvoering verzorg je de werkvoorbereiding voor het planmatig onderhoud (renovatie). Tot slot heb je een sparrende en adviserende rol bij opdrachtgevers met betrekking tot de technische adviezen en MJOB’s.

Om je goed op weg te helpen kun je rekenen op steun in de vorm van een ervaren begeleider. Je krijgt daarbij een traject in de vorm van een on-the-job training om zo uiteindelijk als zelfstandig werkvoorbereider aan de slag te gaan.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Brutosalaris van € 2.200 tot € 3.250 per maand (afhankelijk van werkervaring)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Familiaire werksfeer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Je komt te werken bij een waar familiebedrijf dat meer dan 55 jaar ervaring heeft met het aanleggen van dakbedekkingen. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat deze onderneming een zeer divers klantenbestand heeft. Zo maken verschillende woningcorporaties, gemeentes, zorginstellingen en de grotere vastgoedbeheerders regelmatig gebruik van de dienstverlening die jouw (toekomstige) werkgever biedt.

Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. Naarmate je verder in de procedure komt vertellen wij jou in een persoonlijk gesprek graag meer over jouw (toekomstige) werkgever.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma richting bouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een goed technisch en cijfermatig inzicht
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Bij voorkeur enige werkervaring als werkvoorbereider, calculator of vergelijkbaar

Heb je daarnaast ook ervaring met AutoCAD, Gilde of MJOB? Dan komt dat zeker niet verkeerd uit! Tot slot zou het handig zijn wanneer je in (de buurt van) Hoogeveen, Meppel, Emmen, Assen of Coevorden woont.
 

Doorsturen
 
Vaste baan