Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantadviseur parttime UWV Goes

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 20 april 2021
Uren per week: 16
Salaris: Indicatie per maand
€ 954 - 1908 per maand € 13,76 - 27,52 per uur
Vacaturenummer: 7965
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

‘‘Goedemiddag, ik werk bij het contact center van UWV Goes. Waarmee kan ik je helpen? Heb je aanvullende vragen over sociale verzekeringen? Of kan ik je helpen met vragen omtrent jouw uitkering? Ik help je graag verder.’’


Dit kan zomaar een zin zijn die jij binnenkort uitspreekt! Als jij je carrière naar een hoger niveau wil tillen én zowel zinvol als inhoudelijk werk wil verrichten, dan is dit de ideale vacature voor jou. UWV noemt het: werk met 'zinhoud'. Ben jij dé kandidaat voor deze baan en heb jij minimaal een mbo niveau 2 diploma op zak en ervaring met klantcontact? Ja? Lees dan snel verder!  

Manpower zoekt parttime telefonische klantcontactmedewerkers voor UWV Goes.

Let op: aan de hand van je beschikbaarheid wordt er in overleg besproken welke dagen je precies gaat werken. Het is goed om te weten dat je vijf flexibele dagdelen per week beschikbaar dient te zijn. 

Als klantadviseur help je klanten telefonisch of via een live chat bij vragen over een Sociale Verzekeringswet. Heb jij nog geen kennis over een specifieke wet? Dan verbind je de klant door naar een collega. Tijdens de gesprekken zorg je voor een adequate afhandeling. Het doel van het gesprek is om ervoor te zorgen dat de klant zich geholpen voelt! Nadat het gesprek afgelopen is, leg je besproken zaken vast in het systeem. Ook is er altijd een team van goede coaches beschikbaar om je verder te helpen.

In deze functie werk je veel met de computer. Het is belangrijk dat je met meerdere systemen tegelijkertijd uit de voeten kunt.

Dit krijg je

 • Kans op een vast contract bij UWV
 • Brutosalaris van € 13,76 per uur
 • Goed bereikbare werklocatie dichtbij het station
 • Volledige reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer
 • Reiskostenvergoeding vanaf tien tot 45 kilometer enkele reis (ook mogelijkheid tot een aantrekkelijke fietsvergoeding)
 • Flexibele parttime functie van 16 tot 32 uur per week
 • Gratis toegang tot online learningplatform Studytube


Hier ga je werken

Het UWV is het uitvoeringsinstituut voor werknemersverzekeringen en heeft één van de grootste contact centers van Nederland. In Nederland is iedere werknemer verzekerd voor de financiële gevolgen van ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid. De afdeling klantencontact in Goes, waar jij komt te werken, helpt klanten en bedrijven met uiteenlopende telefonische vragen over werk en uitkeringen. Werken bij het UWV is leerzaam en uitdagend. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, zo kun jij op meerdere belgroepen worden ingewerkt. Op deze manier leer jij de organisatie én de verschillende wetgevingen beter kennen!

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn hier te vinden.’

Werktijden en contractmogelijkheden
Zodra je aan de slag gaat, zijn de werktijden binnen deze functie van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Er zijn verschillende mogelijkheden voor contracten: 16-24 uur, 20-28 uur of 24-32 uur.

Dit neem je mee

 • Ten minste een jaar werkervaring in een functie met veel klantcontact, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker, medewerker klantenservice, klantcontact verkoopmedewerker, klantadviseur of soortgelijk
 • Minimaal een mbo niveau 2 diploma
 • Minstens vijf dagdelen per week beschikbaar om te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in verband met het lezen en begrijpen van werkinstructies)
 • Goede computervaardigheden, omdat jij veel moet schakelen tussen verschillende systemen
 • 32 uur beschikbaar gedurende de opleidingsperiode van negen weken

Bij voorkeur woon je in Goes of omgeving, bijvoorbeeld in Terneuzen, Bergen op Zoom, Middelburg of Zierikzee en heb je een redelijke beheersing van de Engelse taal.

Startdatum: bij gebleken geschiktheid kun je snel starten als telefonisch klantadviseur, dus wacht niet langer en solliciteer nu!

Doorsturen
 
Uitzendwerk