Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Operator verpakking MSD Boxmeer

Vacature bij: MSD
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 08 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2080 - 2947 per maand € 12,00 - 17,00 per uur
Vacaturenummer: 5148
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Wil jij bij een internationaal bedrijf werken en heb jij minimaal een mbo-3 diploma op zak? Word dan operator bij MSD in Boxmeer! Met jouw technische kennis ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Als operator bedien je verschillende machines en verpak je goederen met de hand. In ruil voor jouw inzet ontvang je een brutosalaris van € 12,64 per uur waar een ploegentoeslag van 40% bovenop komt! Ook bouw je pensioen op en ontvang je reiskostenvergoeding. Meer weten? Lees dan snel verder en vergeet niet vandaag nog te solliciteren! 

Voor MSD in Boxmeer is uitzendbureau Manpower op zoek naar operators.

Als operator verpakkingen bedien je de verpakkings- en etiketteringsmachines. Ook voer je handmatige verpakkingswerkzaamheden uit volgens gestelde procedures en richtlijnen. Het werk kan zwaar en repeterend zijn, dus het is belangrijk dat je dat aankunt. Je wordt on-the-job ingewerkt en doet op je eerste werkdag een Good Manufacturing Practice-test. Wanneer je deze hebt behaald, ben je klaar om fulltime bij MSD aan de slag te gaan!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,64 tot € 16,24 per uur exclusief ploegentoeslag
 • Pensioenopbouw via Manpower vanaf 26 gewerkte weken
 • Ploegentoeslag van 40% over ieder gewerkt uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van € 9,50 per gewerkte dag
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot e-learningplatform Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Werken bij een internationaal bedrijf


Hier ga je werken

MSD ontwikkelt en produceert medicijnen. Als wereldleider op het gebied van gezondheidszorg werken zij mee aan een gezonde wereld. Ze produceren onder meer geneesmiddelen, vaccins en biologische therapieën voor mens en dier. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel. Het bedrijf is sterk betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dit doet MSD met uitgebreid beleid, programma's en samenwerkingsverbanden. Als jij jouw steentje bij wil dragen aan een gezondere wereld, dan ben je bij MSD aan het juiste adres!

Werktijden
Als operator bij MSD bepaal je zelf of je in dagdienst of in ploegendienst werkt. Kies je ervoor om in ploegendienst aan de slag te gaan? Dan verdien je een toeslag van 40% bovenop je uurloon. Deze toeslag kan bovendien oplopen tot wel 120% wanneer je werkt op zondag!

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 3 diploma of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift, in verband met Nederlandse veiligheidsvoorschriften 

Heb jij affiniteit met techniek of administratie? Of heb je werkervaring als operator, machinebediener, machineoperator, verpakkingsoperator, mechanisch operator of vergelijkbaar? Dan heb je een streepje voor! Ook woon je bij voorkeur in de buurt van Boxmeer, Cuijk of Venray.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Grijp dan je kans en solliciteer meteen! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op om de vacature te bespreken. 


Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)