Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Uitkeringsdeskundige UWV Eindhoven

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 08 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2188 - 3079 per maand € 13,29 - 18,70 per uur
Vacaturenummer: 9646
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij jezelf alsmaar kunt blijven ontwikkelen? Als uitkeringsdeskundige AW behandel jij aanvragen die betrekking hebben op WIA en WAJONG uitkeringen. Beschik jij over een afgeronde mbo 4 opleiding en minimaal zes maanden werkervaring? Dan hebben wij dé baan voor jou, waar je niet alleen je talenten kwijt kan, maar ook bij de juiste inzet kunt rekenen op een vaste aanstelling! Je wordt bovendien beloond met een brutosalaris tot wel € 18,70 per uur. Lees snel door voor meer informatie en solliciteer. UWV maakt maar al te graag kennis met jou!

Manpower is voor UWV in Eindhoven op zoek naar meerdere uitkeringsdeskundigen AW.

Als uitkeringsdeskundige AW bij UWV Eindhoven ben je werkzaam op de backoffice van de organisatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor klantdossiers van uitkeringsgerechtigden arbeidsongeschiktheidswetten. De Arbeidsongeschiktheid (AW) uitkering is de eerste stap nadat een klant gekeurd is door Sociaal Medische Zaken, hierbij ben je verantwoordelijk voor het continueren tot en met afsluiting van het dossier. Onder AW vallen de volgende uitkeringen: WIA, WAO en Wajong. Deze dossiers zijn vrij uitgebreid en kunnen op verschillende aspecten betrekking hebben binnen de arbeidsongeschiktheidswetten. Ook hierbij beslis je zelfstandig over wijzigingen op de toegekende en lopende AW claims in het kader van de uitvoering van arbeidsongeschiktheidswetten en zorg je eventueel voor invordering.


Altijd blijven ontwikkelen
In deze functie kun je rekenen op een pittig inwerktraject, het beoordelen van uitkeringsaanvragen is namelijk niet iets wat je zomaar doet. Tijdens deze opleidingsperiode controleer je kruislings elkaars bestanden. Elke fout in het proces dient zelf hersteld te worden. Zodra je begint, merk je dat je deel uitmaakt van een hecht team dat jou in het begin graag op sleeptouw neemt. Wanneer je bekend bent geraakt met alle processen is het aan jou om te laten zien wat je kunt. Natuurlijk betekent dit niet dat je geen vragen meer mag stellen, maar er wordt wel van jou verwacht dat je zelfstandig kunt werken.

Het opleidingstraject tijdens het eerste jaar vindt plaats in Eindhoven. Tijdens dit traject kom je minimaal twee keer per week naar het kantoor voor de klassikale opleiding. Na het opleidingstraject zul je komen te werken in Breda.
 
Dit krijg je
 • Brutosalaris van € 13,29 tot € 18,70 per uur
 • Volledige ov-vergoeding of een variabele kilometervergoeding
 • Gemoedelijke werksfeer en werken op een centrale, goed bereikbare locatie 
 • Fulltime baan van 38 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn hier te vinden.’
 
Werktijden
In deze functie werk je fulltime voor 38 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 4 diploma, bij voorkeur in juridische richting
 • Minstens zes maanden stage- of werkervaring in een juridische en/of financieel administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
 • Sterk analytisch vermogen en kennis van wet- en regelgeving rondom sociale verzekeringen
 • Beschikbaarheid van 38 uur per week
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Bij voorkeur woon je in de regio Eindhoven, bijvoorbeeld in Helmond, Valkenswaard of Best.
 
Ben jij enthousiast en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op!


Doorsturen
 
Uitzendwerk