Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Technisch medewerker klantenservice Heerlen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 17 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2079 - 2253 per maand € 11,99 - 13,00 per uur
Vacaturenummer: 1175
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Schakelen van het Frans naar het Engels en weer door naar het Nederlands is voor jou kinderspel. Jij beschikt namelijk over een talenknobbel waar jouw vrienden en familie jaloers op zijn. Is dit het geval? En kun jij dit aanvullen met minstens een jaar werkervaring in een vergelijkbare rol? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor je fulltime inzet kun je fijne arbeidsvoorwaarden tegemoet zien, zoals een brutosalaris tot € 13,- per uur en reiskostenvergoeding. Meer weten? Wacht dan niet langer en lees snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt een technisch medewerker klantenservice voor een grote organisatie in Heerlen.

Jij bent als customer service officer op technisch vlak de steun en toeverlaat van klanten van onze opdrachtgever. Jij biedt namelijk functionele en technische ondersteuning bij incidenten, problemen, verzoeken en vragen. Om dit goed te doen werk je nauw samen met andere teams om zo de diverse verzoeken op tijd te behandelen. Aan jou de taak om de juiste documentatie, meldingen, escalaties en meer te verzorgen. Vanuit het kantoor in Heerlen bedien jij samen met je collega’s die uit verschillende windstreken komen klanten door heel Europa.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 12,- en € 13,- per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of ov-vergoeding
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Werkervaring opdoen binnen een internationale organisatie
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Functie voor langere tijd
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (hier kun je ruim tweehonderd gratis online trainingen volgen)


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een bedrijf dat beveiligingsoplossingen produceert. Hun klanten vertrouwen op hun originele ideeën en inzichten in de branche én de oplossingen die hieruit voortkomen. Zo kunnen zij hun bedrijven laten groeien, innoveren en verbeteren. We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag in twee standaard diensten. Je werkt ofwel van 7.30 tot 16.00 uur of van 9.00 tot 18.00 uur. Bij sommige klanten is het belangrijk dat je op afroep werkt. Dit betekent dat je 24/7 support kunt bieden. Dit wordt in goed overleg met jou afgestemd.Dit neem je mee

 • Mbo-diploma of hoger, bij voorkeur richting IT
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Ten minste een jaar werkervaring als medewerker servicedesk, customer service representative of vergelijkbaar
 • Uitstekende beheersing van de Engelse, Nederlandse en Franse taal (minimaal C1-niveau volgens het Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen) in verband met het te woord staan van klanten

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Heerlen, Kerkrade, Landgraaf of Sittard.
 
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk