Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Logistiek medewerker regio Almelo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 01 maart 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 10 - 13 per maand € 0,06 - 0,08 per uur
Vacaturenummer: 10017
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Als kampioen Tetris weet jij precies hoe je een vrachtwagen tot de nok toe moet vullen. Een bankstel draaien, een kistje in dat ene hoekje en de hoogte in. Zo vul jij efficiënt de laadruimte in! Het is wel belangrijk om te beseffen dat hier om fysiek zwaar werk gaat. Geen probleem? Helemaal top! Wil jij als logistiek medewerker aan de slag voor € 10,- tot € 13,- per uur? Lees dan de vacature en solliciteer!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere logistiek medewerkers voor een transportbedrijf in de regio Almelo.
Let op! De werklocatie is in Rijssen.
 
Als logistiek medewerker los jij samen met je team meubelen en keukens. Best zwaar, maar dat is voor jou geen enkel probleem, je doet 't immers niet alleen en hebt er de juiste middelen voor. Vervolgens inventariseer je wat er is binnengekomen en check je de kwaliteit. Met de handscanner piep jij in no-time alles in, zodat de vracht verzendklaar staat om de deur uit te gaan.

Wanneer jij tijdens je dienst moet inladen doe je dit uiterst secuur. Dat wil zeggen dat jij met jouw logistieke inzicht in één oogopslag ziet welke meubelen misschien wel beter in een deken gewikkeld kunnen worden voor het transport.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 10,00 en € 13,00 per uur (afhankelijk van ervaring)
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Uitzendcontract
 • Pensioenopbouw via Manpower na zes maanden werken
 • Gratis toegang tot E-learning platform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij niet zomaar een transportbedrijf , maar een transportbedrijf voor waardevolle middelen. Het gaat er daarom ook georganiseerd aan toe binnen de onderneming. Je maakt geen overdreven lange dagen hoeft te maken en zeker weet waar je aan toe bent. Op dit moment kunnen we jou de naam van het bedrijf nog niet vertellen. Later in het sollicitatieproces vertellen we je graag meer.

Werktijden
Je werkt doordeweeks en bij uitzondering ook op zaterdag. Je werkt volgens twee verschillende diensten. De ene dagdienst ben je aan het lossen en de late dienst ben je aan het laden.

Dit neem je mee

Een groot bankstel door een nauwe trappenhal krijgen? Jij weet hoe! Na wat passen en meten zet jij je schouders er onder en werkt met je team alle vracht af. Daarnaast breng jij:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Fysiek goede conditie om relatief zwaarder werk uit te voeren
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Bereidheid om in verschoven tijden te werken

Het scheelt je reistijd als je in de buurt van Rijssen, Almelo, Markelo of in de regio Deventer woont. Heb je al ervaring als verhuizer, logistiek medewerker, orderpicker of vergelijkbaar? Dan heb je een streepje voor!

Je kunt zo spoedig mogelijk starten. Wacht dus niet langer en solliciteer vandaag nog!

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Doorsturen
 
Uitzendwerk