Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantadviseur VodafoneZiggo Maastricht

Vacature bij: Vodafone Ziggo
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 31 maart 2021
Uren per week: 24
Salaris: Indicatie per maand
€ 1241 - 2070 per maand € 11,93 - 19,90 per uur
Vacaturenummer: 15082
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Als je als klantadviseur bij VodafoneZiggo werkt zorg jij voor een next-level klantervaring. Dat betekent dat je een stapje verder gaat met het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. De organisatie en de klanten zullen blij zijn met jouw komst en daarom word jij onder andere beloond met een direct contract, reiskostenvergoeding en maak je ook kans op een vaste aanstelling. Dit is dus wat je onder andere kunt verwachten. Ben je benieuwd wat wij jou nog meer bieden? Lees dan snel verder! 

Manpower zoekt meerdere klantadviseurs voor VodafoneZiggo in Maastricht.

Om de ultieme klantbeleving te realiseren communiceer jij op een duidelijke manier met de klant. De vragen die je krijgt, komen telefonisch binnen.

‘Volgens mij klopt mijn factuur niet, wil je even meekijken?’
‘Hoe maak ik een account aan in My Vodafone? En hoe koppel ik deze met Mijn Ziggo?’
‘Mijn draadloze internet is traag, heel storend als ik zit te gamen. Kun jij dit voor me oplossen?’


Bovenstaande vragen zijn voorbeelden van kwesties die klanten jou gaan voorleggen. Je luistert goed en zorgt ervoor dat de klant de juiste informatie krijgt. Inlevingsvermogen is in deze functie heel belangrijk! Je snapt de ander en denkt goed na hoe je kunt helpen en op welke manier je een vraag gaat beantwoorden. Door jouw hulp hangt te beller met een tevreden gevoel de telefoon op. Je communiceert per telefoon, maar na verloop van tijd ook via mail, chat en social media. Naast het werken aan de klantbeleving zorg je ook voor een correctie administratieve afhandeling. 

Dit krijg je

 • Direct op contract bij opdrachtgever! 
 • Bruto-uurloon van € 11,94
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een volledige ov-vergoeding (een NS-Businesscard naar keuze, met upgrade naar 1e-klas die je ook privé kunt gebruiken)
 • Individueel keuzebudget van 14,95% (extra vakantiedagen kopen of maandelijks laten uitbetalen)
 • Parttime of fulltime baan tussen 24 en 40 uur per week 
 • Kans op vast contract bij goed functioneren 
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden en gratis toegang tot e-learningsplatform Studytube
 • Vodafone telefoonabonnement en korting op producten van Vodafone en Ziggo


Hier ga je werken

Je gaat werken bij VodafoneZiggo. Dit bedrijf is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Als communicatie-provider biedt VodafoneZiggo de klanten het beste van vaste en mobiele services, internet en entertainment. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Voordat jij klanten gaat helpen krijg je een training van zes weken. Je leert dan alles over de producten en diensten van Vodafone en Ziggo, de systemen waarin je gaat werken en krijgen je communicatie-skills een upgrade

Op de werkvloer is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en om kansen optimaal te benutten. Bij VodafoneZiggo kies je uit duizenden cursussen, trainingen en opleidingen, betaald door je werkgever! 

Werktijden
Het klantcontactcenter is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 8.00 tot 18.00 uur. Vijf weken van tevoren ontvang je jouw rooster. Je geeft zelf aan welke tijden je wilt werken en hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Verder is het belangrijk om te weten dat je minimaal twee avonden per week en twee zaterdagen per maand beschikbaar moet zijn om te werken. Dit neem je mee

 • Ten minste een mbo niveau 4 diploma
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in verband met het te woord staan van Nederlands- en Engelssprekende klanten
 • Bij voorkeur werkervaring als klantadviseur, medewerker klantenservice, callcentermedewerker, customer service medewerker of vergelijkbaar

Verder is het mooi meegenomen als je woont in (de omgeving van) Maastricht, Valkenburg, Geleen of Heerlen. 

Kun jij niet wachten om te beginnen? Mooi, wacht daarom niet te lang met solliciteren*. Na jouw sollicitatie nemen wij binnen twee werkdagen contact met jou op. 

*Een online schrijftest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Doorsturen
 
Vaste baan