Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship bancair young professionals

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 31 augustus 2021
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: 10096
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Is het jouw droom om in de dienstverlenende financiële sector te werken? Heb jij interesse in een carrière als Adviseur Klantenservice Particulieren/Bedrijven, Medewerker Bijzonder Beheer, Medewerker Transactieverwerking en Medewerker Centraal Ondersteuner Zakelijk  maar wil jij ook andere mogelijkheden verkennen?

Dan heeft Manpower een perfect passend traineeship voor jou! Hierin begin jij bij de basis, ga je je steeds verder specialiseren en start je uiteindelijk in de baan die het beste bij jou past. Wil je hier meer over weten? Lees dan vlug verder!
 
Manpower zoekt kandidaten voor een financieel traineeship!

Hoe ziet dit financiële traineeship eruit? 
Het traineeship waar jij deel van uit gaat maken duurt twaalf maanden en jouw persoonlijke ontwikkeling staat gedurende het hele traject centraal. Jij wordt begeleid en gemotiveerd om jezelf optimaal te blijven ontwikkelen. Met een uitgebreid begeleidingstraject zul jij zonder twijfel je doelen behalen!
 
Het young professional banking traineeship begint met een opleidingstraject waarin theorie en praktijk gecombineerd worden. Voordat je begint is het belangrijk dat jij je Wft Basis-certificaat behaalt, wat sinds 1 januari 2017 verplicht is voor iedereen die werkt als financieel adviseur en daarbij contact heeft met klanten. Door het behalen van jouw Wft-certificaat (via de opdrachtgever) heb jij een streepje voor, want opdrachtgevers staan te springen om medewerkers die dit certificaat op zak hebben!
 
Het echte werk begint na het behalen van je Wft Basis-certificaat. Jij mag je voorkeur uitspreken over het soort rol dat jij zou willen vervullen en wij zorgen ervoor dat jij de juiste opleiding ontvangt door bij een opdrachtgever te leren en werken. Jouw rol is zowel ondersteunend als adviserend en je krijgt te maken met verschillende aspecten in de wereld van banking, waaronder betalen, sparen en financieren. Op den duur ga jij meerdere Wtf-certificaten behalen, afhankelijk van de richting die jij opgaat.

Door middel van coaching kom je erachter welke richting in de financiële sector jij op wil gaan. Je zult beginnen bij de basis, waarna jij je steeds verder zal specialiseren en uiteindelijk start in de rol die bij jou past!
 
Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Gedurende twaalf maanden aan de slag als young professional waarin je opgeleid zult worden en werkervaring op doet om uiteindelijk als interim professional in vaste dienst te komen
 • Brutosalaris van € 2.050,- per maand, gedurende twaalf maanden stijgt je brutosalaris tot € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een NS-businesscard
 • Fulltime baan van 36 uur per week
 • Een functie waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling


Hier ga je werken

Bij de start van dit traineeship ga jij direct op contract bij onze opdrachtgever. Jij wordt gedetacheerd naar één van de financiële maatschappijen in het portfolio van onze opdrachtgever voor het uitvoeren van interim opdrachten. De insteek is dat jij één uur reistijd hebt van en naar je opdracht. De opdrachten die jij uitvoert tijdens je traineeship hangen af van jouw interesses en ambities.

Voorbeelden van functies waar jij op kunt starten zijn Adviseur Klantenservice Particulieren/Bedrijven, Medewerker Bijzonder Beheer, Medewerker Transactieverwerking en Medewerker Centraal Ondersteuner Zakelijk.

Op dit moment kunnen we de naam van onze opdrachtgever nog niet prijsgeven. Wanneer jij verder gevorderd bent in het sollicitatieproces vertellen we je graag bij welk bedrijf jij je traineeship gaat volgen.
 
Werktijden
Jij werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren. Het traineeship neemt 36 uur per week in beslag.

Dit neem je mee

 • Een hbo-diploma of hoger
 • Enige werk- of stage-ervaring bij een bank/verzekeraar, op een klantenservice afdeling of in de horeca, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker, bedieningsmedewerker, financieel medewerker of een andere soortgelijke functie
 • Bereidheid om te werken voor verschillende opdrachtgevers met een reistijd van anderhalf uur
 • Motivatie om jezelf te ontwikkelen op lange termijn van drie tot vijf jaar
 • Aantoonbare financiële affiniteit
 • Beschikbaarheid van 36 uur per week en daarnaast voldoende tijd voor zelfstudie voor cursussen en benodige Wft-certificaten

Voldoe jij aan alle eisen? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en solliciteer direct!

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.

Doorsturen
 
Vaste baan