Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Marketing en Social Media Stage

Vacature bij: Right Management
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 04 januari 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 350,00 per maand € 2,02 per uur
Vacaturenummer: V-0041650

Dit ga je doen

Beheren, vullen, activeren en analyseren van diverse social media kanalen is voor jou geen onbekend terrein. Ben jij de ambitieuze influencer die op zoek is naar een stage waarin jouw expertise goed tot zijn recht komt? Volg jij momenteel ook nog eens een opleiding binnen het Marketing en Communicatie vakgebied? Lees dan gauw verder, wij hebben dé stage voor jou!

Manpower is voor Right Management op zoek naar een Marketing en Social Media stagiair.

Als Social Media & Marketing stagiair is het aan jou om, in samenwerking met de managing director, Right Management op de kaart te zetten via LinkedIn en Instagram. Jij gaat ervoor zorgen dat de organisatie meer naamsbekendheid krijgt, waarbij jouw actuele kennis en creatieve ideeën meer dan welkom zijn! Dat betekent ook dat je kritisch mag kijken naar de huidige content en jouw verbeteradviezen kunt aandragen. Daarnaast help je bij het organiseren van verschillende marketingacties en (klant)events en help je mee met het uitwerken van offline en online campagnes.

Dit krijg je

 • Stagevergoeding van € 350,- per maand
 • Gemoedelijke werksfeer
 • Stage van minstens vier maanden
 • Laptop en een telefoon
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan de Social Media branding van Right Management
 • Reiskostenvergoeding, indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenkaart


Hier ga je werken

Wij zijn Global Career Experts. Right Management is opgericht in 1980 en heeft meer dan 35 jaar ervaring in loopbaan- en talentmanagement. In die periode hebben 40.000 mensen aan werk geholpen, meer dan 12 miljoen sollicitatiegesprekken gevoerd en meer dan 3 miljoen mensen succesvol helpen overstappen naar nieuwe rollen en nieuwe organisaties.

Mensen
We geven om mensen en begrijpen dat werk veel betekenis heeft in het leven van mensen. Onze missie is om mensen te helpen hun talenten te ontdekken en cultiveren, werk te vinden dat hen voldoening geeft en ze in staat te stellen om te groeien gedurende hun loopbaan.

Kennis
Onze wereldwijde kennis en ervaring zorgen dat we voorop lopen in talentontwikkeling en loopbaanmanagement. Dit fundament van voortdurend ontwikkelende kennis klinkt door in onze oplossingen en diensten, verrijkt onze klanten en helpt ons om wereldwijd best practices te ontwikkelen.

Innovatie
Right Management werkt vanuit ondernemersgeest. We nemen weloverwogen risico's en stellen de status quo ter discussie om zo onze beoordelings-, ontwikkelings- en coaching expertise te verbeteren. Dit resulteert in oplossingen die nog meer inzicht bieden voor onze klanten die daarmee nog wendbaarder kunnen zijn.
 

Dit neem je mee

 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding richting Marketing en/of Communicatie
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opzetten van on- en offline campagnes (geen harde eis)
 • Je beschikt over goede communicatieve en adviserende vaardigheden

Zo solliciteer je
 • Klik op de ‘solliciteer direct’ button
 • Vul het sollicitatieformulier in op de ManpowerGroup pagina
 • Stuur jouw CV en motivatiebrief / Portfolio / Vlog in
 • Je wordt gebeld voor een kennismakingsgesprek
 • Beiden tevreden? Dan kun je zo spoedig mogelijk beginnen


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk