Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Young professionals bankieren traineeship regio Utrecht

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 23 oktober 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0040222
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Heb jij altijd al een grote affiniteit met cijfers gehad of heb jij interesse in werken in de financiële dienstverlening? Ambieer jij een carrière in de bancaire sector, maar weet je niet waar je kunt beginnen? Wil je aan de slag als hypotheekadviseur, debiteurenbeheerder of verdiep jij je liever in riskmanagement? Wees gerust, Manpower helpt je op weg!

Onze opdrachtgever begrijpt jou en helpt jou graag op weg door jou dit traineeship te bieden in de financiële wereld. Door te beginnen bij de basis en je vervolgens te specialiseren bemachtig jij uiteindelijk de functie die jij wil uitvoeren en waar jij gewoon het beste in bent! Interesse? Lees snel verder, wij vertellen je graag meer!

Hoe ziet dit traineeship er dan uit?
Het traineeship duurt achttien maanden en jouw ontwikkeling staat continu centraal. Met de juiste motivatie en begeleiding heb jij alle tools om het beste in jezelf naar boven te halen. Jij krijgt een persoonlijke coach die jou gaat begeleiden om je doelen te behalen.
Wanneer jij aan de slag gaat als young professional, begin jij met het opleidingstraject waar jij theorie samen met praktijk gaat combineren. Allereerst start je met het behalen van je Wft Basis-certificaat, wat jij binnen ongeveer vier weken kunt behalen. Dit certificaat is vanaf 1 januari 2017 verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult. Er is een grote vraag naar medewerkers die in het bezit zijn van een Wft-certificaat, dus als jij deze hebt behaald heb je een streepje voor!

Na het behalen van je Wft Basis-certificaat gaat het echte werk beginnen. In overleg met de opdrachtgever bepaal je welke rol jij kunt gaan vervullen en zorgen zij ervoor dat jij hier zo goed mogelijk in opgeleid wordt. Dit ga jij doen door middel van werken en leren bij diverse opdrachtgevers. Jij start in een ondersteunende en adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als financieren, betalen en sparen. Het is belangrijk om je te beseffen dat jij op den duur meerdere Wft-certificaten dient te behalen. Welke certificaten dit precies zijn is afhankelijk van de richting die jij op gaat tijdens het traject.

Middels coaching kun jij bepalen welke kant jij op wil in de financiële sector. Weet je nog niet precies welke jouw voorkeur heeft? Dan kun je verschillende opdrachten uitvoeren om erachter te komen waar jij goed in bent.
 

Hier ga je werken

Jij volgt het traineeship bij onze opdrachtgever, waar jij direct op contract gaat. Tijdens het traineeship word jij gedetacheerd bij financiële opdrachtgevers voor een interim opdracht. De opdrachtgever heeft een breed portfolio aan klanten waar jij gedetacheerd kunt worden. Jij kunt tijdens het traineeship verschillende opdrachten uitvoeren: dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van opdrachten op dat moment. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van één tot anderhalf uur enkele reis. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt en daarom wordt er landelijke inzetbaarheid van je verwacht. Meer informatie over de opdrachtgever en de mogelijke klanten geven wij jou graag in een persoonlijk gesprek!

Voorbeelden van functies waar jij op kunt starten zijn Adviseur Klantenservice Particulieren/Bedrijven, Medewerker Bijzonder Beheer, Medewerker Transactieverwerking en Medewerker Centraal Ondersteuner Zakelijk.

Jij gaat in principe 36 uur per week aan de slag en werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.

Dit krijg je
 • Gedurende achttien maanden aan de slag als young professional waarin je opgeleid zult worden en werkervaring op doet om uiteindelijk als interim professional in vaste dienst te komen
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Bruto-startsalaris van € 2.050,- per maand, gedurende achttien maanden stijgt jouw brutoloon geleidelijk naar € 2.350,- per maand
 • Langdurig ontwikkelplan van drie tot vijf jaar
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer óf een NS-businesscard
 • Na één jaar dienstverband kun je in aanmerking komen voor een leaseauto
 • Fulltime functie van 36 uur per week
 • Focus op jouw ontwikkeling

Wanneer jij verschillende trainingen voltooid hebt en jezelf blijft ontwikkelen, is het mogelijk snel stappen te maken in het salaris!
 

Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo of wo-diploma in één van de volgende richtingen: Finance and Control, Bedrijfseconomie, Tax and Advice, Financial Services Management/Finance, Bedrijfskunde MER of Commerciële Economie (zonder een diploma in de genoemde richtingen kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie)
 • Enige stage- of werkervaring in klantenservice, bank/verzekeraar of horeca, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker, klantadviseur, financieel medewerker, bedieningsmedewerker of een andere vergelijkbare functie
 • Bereidheid om te werken bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties binnen een reistijd van anderhalf uur
 • Grote drive om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Aantoonbare affiniteit met financiën/bancaire sector
 • Beschikbaarheid van 36 uur per week en in de gelegenheid om in eigen tijd te studeren voor benodigde WFT’s of andere cursussen

Bij voorkeur ...
... ben jij woonachtig in (de buurt van) Utrecht, Hilversum, Amsterdam of AmersfoortZo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan