Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Technisch productiemedewerker Canon Production Printing Venlo

Vacature bij: Canon
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 14 oktober 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2022 - 2052 per maand € 11,69 - 11,86 per uur
Vacaturenummer: V-0016049
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een technische functie waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Beschik je minimaal over mbo 2 werk- en denkniveau en heb je al technische werkervaring of hobbymatige technische ervaring opgedaan? Zoek niet verder, want dit is dé vacature voor jou! Je kunt rekenen op een brutosalaris tot € 11,74 per uur, een gezellige werksfeer én uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Lees snel verder en solliciteer direct!

Uitzendbureau Manpower zoekt voor Canon Production Printing in Venlo meerdere technische productiemedewerkers.

De functie van technisch productiemedewerker bij Canon is een functie met volop groeimogelijkheden. Jij START als technisch assemblagemedewerker op de afdeling Assembly. Hier ga jij diverse soorten kleine modules samenstellen met onderdelen zoals tandwielen, schroeven, printplaatjes, bedradingsbundels, sensoren en lagers. 

Gaat dit goed? Dan kan je doorgroeien naar het onderdeel eindmontage. Hier ga je je bezighouden met het monteren en bekabelen van modules in framekasten. Jij stelt ze op elkaar af en controleert of alles goed werkt. Verder hou je je hier bezig met kwaliteitstesten.

Daarnaast liggen er voor jou kansen om door te groeien naar het onderdeel afstellen/testen. Bij dit onderdeel worden verschillende units mechanisch en elektrisch gekoppeld en op elkaar afgesteld. Om dit voor elkaar te krijgen kruip je af en toe letterlijk in, op en onder het apparaat. Verder voer je ook hier kwaliteitscontroles uit met behulp van meet- en testapparatuur. Je zorgt hier voor het eindresultaat voor de klant.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 11,69 en € 11,86 per uur
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 16,99 per dag
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo te groeien in de techniek
 • Gratis trainingen volgen via E-learning platform Studytube
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 zes gewerkte weken
 • Kans op een direct contract bij Canon


Hier ga je werken

Bij Canon Production Printing in Venlo worden grote printsystemen geproduceerd, van grootformaatprinters tot scanners en digitale persen. Het grootste printersysteem is maar liefst twaalf meter lang en print 200.000 flyers per dag! Meer dan tachtig mensen werken zeven weken samen om deze machine samen te stellen. Zelf ga jij aan de slag op de afdeling Assembly, waar 270 collega's werken. Jullie zijn verantwoordelijk voor het produceren en afstellen van een bepaald onderdeel van het printsysteem.

De werksfeer binnen Canon Production Printing is gezellig: er worden regelmatig uitjes en feestjes georganiseerd. Je krijgt ook de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een rol die goed bij je past.

Werktijden
Je werkt in deze fulltime functie in dagdienst van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 16.00 uur.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je al snel van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo 2 diploma
 • Ten minste een jaar werkervaring als assembleerder, montagemedewerker, technisch productiemedewerker of vergelijkbaar 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, in verband met het begrijpen van de veiligheidsvoorschriften en werkinstructies
 • Drang om jezelf te ontwikkelen in de techniek en daarmee jouw steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Canon Production Printing

Bij voorkeur woon je in Venlo of omgeving, bijvoorbeeld in Tegelen, Venray of Roermond.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van een online selectievragenlijst
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk