Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Sous-chef boutique hotel Vlieland

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 23 september 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2000,00 - 3200,00 per maand € 11,56 - 18,50 per uur
Vacaturenummer: V-0039710
Interessant voor jou
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Joop Braakhekke is jouw tweede naam want jij hebt al menig vriend en kennis verrast met een zelfgemaakt culinair hoogstandje. Herkenbaar? Super, want dan is Manpower op zoek naar jou. Jouw passie voor koken en gastvrijheid komt goed tot zijn recht in dit boutique hotel op Vlieland. Voor jouw inzet ontvang je een salaris dat kan oplopen tot € 2.600,- per maand, huisvestiging én een direct contract van een jaar! Komen jouw familie en vrienden binnenkort op bezoek op Vlieland om bij jou te komen overnachten en te dineren? Lees snel verder want wij maken graag kennis met je!


Manpower zoekt een sous-chef voor een hotel gelegen op Vlieland.

In het hotel waar jij komt te werken kan jij ingezet worden voor ontbijt, lunch of diner diensten. Aan jou de taak om alle gerechten met hoogwaardige kwaliteit de pas te laten verlaten. Gedurende jouw werkdag werk je nauw samen met de chef-kok en je andere en ander keukenpersoneel. Doorgaans start jij in de dag met het klaar maken van de mise-en-place voor de gerechten waarbij je in de tussentijd ook de bonnetjes in de gaten houdt van de gasten die even komen lunchen. En ook wanneer ’s avonds het vuur je aan de schenen wordt, gelegd houd jij je hoofd koel. Is de hectische dag voorbij? Dan ga je even na welke voorbereidingen er getroffen moeten worden van jouw kant en of er nog bestellingen hiervoor gedaan moeten worden.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.000,- tot € 3.200,- per maand (op basis van jouw kennis en ervaring)
 • Tegoed van € 100,- per maand voor eten en drinken
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Direct contract van een jaar bij onze opdrachtgever
 • Huisvesting op Vlieland als dit nodig is (de huur hiervan is € 156,- per maand)
 • Gratis toegang tot Studytube waar jij ruim tweehonderd e-trainingen kunt volgen


Hier ga je werken

Jij krijgt direct een jaar contract aangeboden bij een pittoresk hotel gelegen aan de levendige dorpsstraat van Vlieland. Onze opdrachtgever is onder de lokale bevolking en bij haar gasten bekend om haar mediterrane gerechten en de uitgebreide wijnkaart. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van lokale producten. Je komt te werken in een klein team van ervaren koks, die hun strepen al verdiend hebben in verschillende hoogstaande restaurants en/of hotels.

We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
In deze functie als sous-chef heb je onregelmatige werktijden, maar het voordeel is wel dat je vijf dagen achter elkaar werkt en daarna twee dagen vrij bent.

Dit is Manpower
Een vaste baan vinden via Manpower brengt voordelen met zich mee. Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet je lekker snel waar je aan toe bent! Daarnaast ontvang je direct een contract via onze opdrachtgever, je komt dus niet in dienst bij Manpower. Wij bieden uiteraard ook ondersteuning in de sollicitatieprocedure, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Verder krijg je toegang tot ons gratis e-learning platform Studytube. Hier kun je gratis trainingen volgen. Zo houd je je vaardigheden up-to-date voor de veranderende arbeidsmarkt. 
 

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo diploma richting zelfstandig werkend kok 
 • Minstens twee jaar werkervaring als kok, zelfstandig werkend kok, aankomend sous-chef of vergelijkbaar in het hogere segment van de horeca
 • Een leergierige werkhouding
 • Bereidheid om op onregelmatige werktijden te werken
 • Beschikbaarheid van 40 uur in de week

Bij voorkeur woon je in Oost-Vlieland, Harlingen, Wijnaldum of Franeker.

Ben jij de sous-chef die na een goede strandwandeling weer terug te vinden is in de hotelkeuken? Solliciteer dan nu, want je kunt al snel beginnen!


Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk