Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Commercieel medewerker binnendienst Frans Breda

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 26 augustus 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2750,00 - 3000,00 per maand € 15,90 - 17,34 per uur
Vacaturenummer: V-0039344
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Geniet jij van verse groenten en fruit en lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de inkoop en verkoop hiervan? Dan is dit dé baan voor jou! Bij een importeur in AGF-producten kun jij aan de slag gaan als commercieel medewerker binnendienst. Je onderhoudt contact met (Franssprekende) inkooporganisaties en zorgt ervoor dat zij over de hoogste kwaliteit producten beschikken. Daarna schakel je vervolgens met afnemers in Nederland om producten weer te verkopen. Jouw salestalent wordt beloond met een direct contract, een brutosalaris tot € 3.000,- per maand én 26 vakantiedagen per jaar! Heb jij hier wel oren naar? Lees dan snel verder!
 
Manpower zoekt een Franssprekende commercieel medewerker binnendienst voor een bedrijf in Breda.
 
Als commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van groenten en fruit. Tijdens je werkdag neem jij contact op met vaste klanten om deze producten te verkopen. Hierbij komt nogal wat kijken, want niet iedere klant spreekt Nederlands. Het is dus belangrijk dat jij vloeiend Frans spreekt, zodat jij klanten in de hele Benelux kunt bedienen. Dankzij jou halen alle klanten de beste producten in huis!
 
Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Brutosalaris tussen € 2.750,- en € 3.000,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week 
 • Pensioenregeling, collectieve zorgregeling en je kunt naar de sportschool via je nieuwe werkgever
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een importeur van groenten en fruit. Deze onderneming neemt producten af uit ruim vijftig landen over de hele wereld en distribueert deze vervolgens aan meer dan 1.000 afnemers in de Benelux. Jouw werkdag begint vroeg: om 5.00 of 6.00 uur sta jij al in de startblokken! Wanneer jij begint als commercieel medewerker, start je in een trainee rol. Door een paar weken mee te lopen in het magazijn leer je alle groente- en fruitsoorten kennen. Daarna ga je in de interne shop aan de slag om kennis te maken met alle klanten van het bedrijf. Dit zijn bijvoorbeeld markthandelaren en groentezaken in de Benelux. Na deze inwerkperiode ga jij op kantoor aan de slag als commercieel medewerker.

Op dit moment is de naam van jouw nieuwe werkgever nog vertrouwelijk. Later in het sollicitatieproces delen we graag meer informatie met jou.
 
Werktijden 
In deze fulltime functie werk je 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn als volgt:
 • Maandag: van 5.00 tot 16.00 uur
 • Dinsdag tot en met vrijdag: van 6.00 tot 14.00 uur
 
Dit is Manpower
Een vaste baan vinden via Manpower brengt voordelen met zich mee! Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet snel waar je aan toe bent! Daarnaast ontvang je direct een contract via onze opdrachtgever, je komt dus niet in dienst bij Manpower. Wij bieden uiteraard ook ondersteuning in de sollicitatieprocedure, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Verder krijg je toegang tot ons gratis e-learningsplatform Studytube. Hier kun je gratis trainingen volgen.

Dit neem je mee

 • Ten minste hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Franse en Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je contact hebt met Frans- en Nederlandssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Bereidheid om jouw werkdag om 5.00 of 6.00 uur te starten
 • Bij voorkeur werkervaring als commercieel medewerker binnendienst, salesmedewerker, commercieel medewerker of vergelijkbaar
 
Wil jij je de AGF-branche eigen maken en jezelf op dit gebied echt ontwikkelen? Dan heb je een streepje voor! Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Breda, Etten-Leur, Oosterhout of  Tilburg.
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button 
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview 
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan