Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Assistent teamleider productie Hengelo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 28 juli 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2800,00 - 3700,00 per maand € 16,18 - 21,39 per uur
Vacaturenummer: V-0038760
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Ploegentoeslag
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Jij hebt minimaal een VAPRO C certificaat en meer dan drie jaar leidinggevende ervaring. Hierdoor ben jij geknipt voor de rol van assistent teamleider binnen een productieomgeving. Jij krijgt energie van een team begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en het optimaliseren van productieprocessen! Herken jij jezelf in het geschetste beeld? Dan maakt onze opdrachtgever graag kennis met je. Wat zij vragen van de toekomstige rechterhand van hun teamleider is niet niets. De kennis en ervaring die jij meeneemt belonen zich dan ook rijkelijk met onder andere een direct contract, een bruto startsalaris van maar liefst € 2.800 én ploegentoeslagen! Ben jij de meewerkend voorman naar wie Manpower op zoek is? Lees dan nu snel verder en solliciteer vandaag nog!

Manpower zoekt een assistent teamleider voor een producent van industriële chemicaliën in Hengelo.

Als assistent teamleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren en benutten van de productieteams. Dit doe jij op een kostenbesparende manier. Als de toekomstige assistent van de shift leader neem jij de leiding over indien hij of zij afwezig is. Bij jou staat kwaliteit, kwantiteit en veiligheid hoog in het vaandel, daarom ben jij juist op deze zaken extra alert. Hierdoor weet jij het productieproces continu te verbeteren en optimaliseren. Door jouw leiderschap skills weet jij het team met jouw visie mee te krijgen, zodat het team zich optimaal kan ontwikkelen en jou gemakkelijk weten te benaderen voor vragen en suggesties.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij onze opdrachtgever
 • Brutosalaris van € 2.800,- tot € 3.700,- per maand
 • Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever
 • Ploegentoeslag volgens regeling van onze opdrachtgever
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Kans op vast contract bij goed functioneren
 • Gratis toegang tot Studytube waar jij meer dan tweehonderd trainingen kunt volgen


Hier ga je werken

Jij gaat als assistent productieleider direct op contract bij een organisatie die opereert binnen de chemische industrie. Zij zijn gespecialiseerd in industriële chemicaliën die terug te vinden zijn in producten van auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen.

We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
In deze fulltime functie ga jij aan de slag in vijfploegendienst. Over de exacte werktijden en de daartoe behorende ploegentoeslagen, vertellen wij je graag meer in een vervolgstadium van je sollicitatie.

Dit is Manpower
Een vaste baan vinden via Manpower brengt voordelen met zich mee. Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet je lekker snel waar je aan toe bent! Daarnaast ontvang je direct een contract via onze opdrachtgever, je komt dus niet in dienst bij Manpower. Wij bieden uiteraard ook ondersteuning in de sollicitatieprocedure, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Verder krijg je toegang tot ons gratis e-learning platform Studytube. Hier kun je gratis trainingen volgen. Zo houd je je vaardigheden up-to-date voor de veranderende arbeidsmarkt. 
 

Dit neem je mee

 • Minstens een geldig VAPRO C of D certificaat
 • Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring als bijvoorbeeld meewerkend voorman productie, productieleider, assistent teamleider, assistent ploegleider of een vergelijkbare functie
 • Technische kennis van en ervaring met geautomatiseerde productiesystemen
 • Kennis van milieu- en voedselveiligheidsvoorschriften en HSE&Q-systemen (inclusief HACCP en GMP)
 • Beheersing en kennis van softwarepakketten zoals Microsoft Office, SAP, PAS, IMS en iB&X
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift in verband met de communicatie op de werkvloer

Na je dienst weer op tijd thuis zijn? Je hebt een kortere reistijd wanneer je in de buurt van Hengelo, Enschede, Odenzaal of Almelo woont.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)