Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Postbezorger PostNL regio Soest

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 19 oktober 2020
Uren per week: 10
Salaris: Indicatie per maand
€ 437 per maand € 10,17 per uur
Vacaturenummer: V-0038822
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Genieten van de buitenlucht én parttime bijverdienen: bij PostNL kan het allebei! Als postbezorger ga jij in regio Soest of Baarn brieven, kaarten en pakketjes bezorgen. Je werkt zo’n tien uur per week verdeeld over drie werkdagen. In ruil voor jouw tomeloze inzet krijg jij niet alleen werkkleding en fietstassen van PostNL, maar ook vakantiegeld en een pensioenregeling. Wil jij meer weten over deze parttime baan? Lees snel verder, want Manpower en PostNL zoeken jou!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere postbezorgers voor PostNL in regio Soest en Baarn.


Of het nu gaat om een ansichtkaart, een online bestelling of een belangrijke brief van de bank, als postbezorger zorg jij ervoor dat post bij de juiste persoon op de mat valt! Ook is het belangrijk dat je dit tijdig doet: sommige klanten wachten met smart op het poststuk dat in jouw fietstas zit. Je haalt de post op tussen 11.00 en 13.00 uur en bezorgt deze diezelfde dag voor 18.00 uur. Voor het bezorgen maak je gebruik van een fiets en smartphone. Hiervoor ontvang je maandelijks een vergoeding bovenop jouw salaris. Verder krijg je van PostNL een outfit en fietstassen zodat jij herkenbaar bent op straat.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 10,17 per uur (vanaf 22 jaar)
 • Vaste vergoeding van € 8,00 per maand voor het gebruik van je smartphone
 • Outfit en fietstassen
 • Parttime baan van ongeveer tien uur per week
 • 8% vakantiegeld bovenop je salaris
 • Pensioenopbouw vanaf 21 jaar (vanaf 26 gewerkte weken)
 • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

PostNL is misschien wel het bekendste postbedrijf van Nederland. De oranje brievenbussen maken deel uit van het straatbeeld en de postbezorger in jouw eigen straat ken je misschien wel bij naam! Alle inwoners van Nederland zijn klant van PostNL en ontvangen graag hun brieven, kaarten en pakketjes. Als postbezorger word jij een belangrijke schakel in het logistiek proces dat schuilgaat achter het bezorgen van poststukken. Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou te verwelkomen!

Werktijden
Jouw rooster wordt bepaald in overleg met jouw teamcoach of planner. Samen bepalen jullie op welke dagen en welke locaties jij gaat werken. Je dient minimaal drie dagen per week beschikbaar te zijn en werkt twee tot vier uur per dienst. Als je ook op zaterdag beschikbaar bent, heb je een streepje voor!

Dit is Manpower
Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet je snel waar je aan toe bent! Daarnaast bouw je via Manpower pensioen op als je langer dan 26 gewerkte weken bij ons in dienst bent. Verder kun je online trainingen volgen via ons E-learning platform Studytube, uiteraard gratis! Hierdoor kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Dit neem je mee

 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen van adressen
 • Smartphone en een (stevige) fiets of de bereidheid om deze aan te schaffen
 • Beschikbaarheid van minimaal drie dagen per week, twee tot vier uur per dienst
 • Bij voorkeur beschikbaarheid op zaterdag

Verder woon je bij voorkeur in (regio) Soest, Baarn, Amersfoort of Bilthoven.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)