Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Schoonmaker regio Exloo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 03 augustus 2020
Uren per week: 16
Salaris: Indicatie per maand
€ 739 per maand € 10,71 per uur
Vacaturenummer: V-0038741

Dit ga je doen

Heb jij minimaal een jaar schoonmaakervaring en lijkt het jou leuk om luxe vakantievilla’s schoon te maken? Mooi, dan hebben wij de baan voor jou! Een parttime functie voor twee dagen per week met een salaris van € 10,71 per uur, pensioenopbouw en de kans om een vast contract te verdienen. Wil je meer weten over deze baan? Lees snel verder en solliciteer!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere schoonmakers (m/v) voor een vakantiepark in regio Exloo.

Als schoonmaker ga jij aan de slag op een vakantiepark waar luxe vakantiehuisjes staan. Je meldt je ’s ochtends om 7.45 uur bij je collega’s en bespreekt vervolgens wie welke huisjes vandaag voor zijn of haar rekening neemt. Vervolgens ga je aan de slag om de huisjes spic en span te maken. Er is geen tijdslimiet per huisje, het is namelijk belangrijk dat de huisjes perfect schoon zijn.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 10,71 per uur
 • Parttime baan van 16 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Pensioenopbouw via Manpower vanaf 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot Studytube, het E-learningplatform van Manpower
 • Bij goed functioneren kans op een vast contract!


Hier ga je werken

Jij gaat werken op een vakantiepark met een bijzondere ligging. Het bevindt zich namelijk in een UNESCO-natuurgebied in de omgeving van Exloo. Dit is niet zomaar een vakantiepark, maar een park met luxe vakantievilla’s en uitstekende faciliteiten. De naam van het park mogen we op dit moment nog niet prijsgeven, maar later in het sollicitatieproces delen we graag meer informatie met jou.
 
Werktijden
In deze parttime functie werk jij zestien uur per week op maandag en vrijdag. Af en toe werk je ook op zaterdag. Je meldt je om 7.45 uur, begint om 8.00 uur en eindigt wanneer de huizen schonen zijn. Soms is dit om 15.00 uur, maar het kan ook voorkomen dat je om 16.00 uur klaar bent.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je binnen twee werkdagen van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Ten minste een jaar ervaring met schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld als schoonmaker, schoonmaakmedewerker of interieurreiniger
 • Beschikbaarheid van minimaal zestien uur per week
 • Een secure manier van werken

Daarnaast woon je bij voorkeur in (regio) Exloo, Emmen, Assen of Stadskanaal.
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk