Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Assemblagemedewerker regio Raamsdonksveer

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 10 augustus 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2019,00 - 2600,00 per maand € 11,67 - 15,03 per uur
Vacaturenummer: V-0038398
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Heb je affiniteit met techniek en wil jij jouw technische kennis graag verder uitbreiden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze functie maak je deel uit van het assemblageteam en zorg je ervoor dat het productieproces spoedig verloopt. Natuurlijk kun je rekenen op een uitnodigend arbeidsvoorwaardenpakket, maar het samen werken naar hetzelfde doel, dat is waar deze baan in schittert! En laat je dan ook nog eens een heel leuk team hebben om dat mee te doen. Enthousiast? Lees gauw verder of solliciteer direct!
 
Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een technisch assemblagemedewerker voor onze opdrachtgever in de omgeving Raamsdonksveer.

In deze functie kom jij te werken op een afdeling die zich bezig houdt met het monteren van hydraulic pompen. Deze pompen worden gemaakt om scharen te produceren die gebruikt worden bij het openknippen van auto’s.

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het foutloos assembleren en controleren van deze pompen. De omgeving waarin je gaat werken is ontzettend schoon en netjes en jij voert jouw werkzaamheden uit op een verrijdbare werkbank welke in hoogte te verstellen is. Dit doe jij aan de hand van een tekening in het computersysteem. Als het onderdeel klaar is plaats jij dit product terug in het schap, zodat een collega het eindproduct in elkaar kan zetten.
 
Als het eindproduct gereed is wordt de olie toegevoegd en is het klaar voor het testen. Dit gebeurt in een afgesloten ruimte. Na de eerste test gaat het product naar de kwaliteitscontroleur.

Dit krijg je 

 • Brutosalaris van € 2.019,- tot € 2.600,- per maand  
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer 
 • Fulltime baan van 40 uur per week 
 • Kans om te werken bij een innovatief bedrijf
 • Gezellige werkomgeving met fijne collega’s
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Deze vacature staat uit voor een bedrijf dat innovatieve hydraulische gereedschappen produceert voor technische hulpverlening en industriële toepassingen. De organisatie waar jij komt te werken is een gezonde, grote organisatie met al ruim 45 jaar ervaring binnen de productie. De medewerkers kenmerken zich door hun enthousiasme, gezonde intelligentie en passie om kwaliteit te leveren.
 
Onze opdrachtgever is een grote organisatie met ongeveer tweehonderd medewerkers. Als assemblage monteur ga jij aan de slag in een klein en gezellig team van ongeveer zeven medewerkers.
 
Werktijden
De werktijden in deze functie liggen tussen 7.00 en 16.00 uur.

Dit is Manpower
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op zodra jij reageert op deze vacature. Hierdoor kun jij snel starten met je nieuwe baan! Ook krijg je gratis toegang tot Studytube, ons E-learningsportaal waar je gratis trainingen kunt volgen. 

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Ten minste één jaar werkervaring in een technische functie, bijvoorbeeld als technisch assemblagemedewerker, automonteur, technisch medewerker of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift (in verband met interne communicatie en de veiligheid op de werkvloer)
 • Fysiek ben je in staat om zwaar werk te verrichten
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week

Tot slot zou het handig zijn wanneer je in (de buurt van) Raamsdonksveer, Oosterhout, Waalwijk, Zevenbergen of Gorinchem woont.
 
Zo solliciteer je 
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk