Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker technische dienst Woerden

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 juli 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2000,00 - 2522,00 per maand € 11,56 - 14,58 per uur
Vacaturenummer: V-0038411

Dit ga je doen

Heb jij minimaal een technisch mbo-3 diploma op zak? Of volg je momenteel misschien een relevante BBL opleiding en ben je op zoek naar een mooi bedrijf waar je veel kunt leren op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied? In beide gevallen is deze vacature een uitstekende match! Naast dat je veel technische kennis kunt opdoen, kun je rekenen op een brutoloon tot € 2.522 per maand, ploegentoeslag én een direct contract! Meer weten over deze functie? Lees de vacature door en vergeet niet te solliciteren!

Manpower is op zoek naar een medewerker technische dienst voor een voedingsmiddelenproducent in Woerden.

Als medewerker technische dienst verhelp je storingen aan het machinepark, voer je reparaties uit en verzorg je ook het onderhoud. Dit doe je op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch vlak. Belangrijk hierbij is het creëren van maatwerkoplossingen. De diversiteit van de machines is namelijk flink toegenomen en het takenpakket is hiermee ook flink uitgebreid. Door middel van een goed opleidingstraject wordt de kennis die jij nodig hebt voor deze rol overgebracht.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de werkgever!
 • Brutosalaris tussen € 2.000,- en € 2.522,- per maand exclusief een ploegentoeslag van 10%
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf tien kilometer
 • Fulltime functie van 36 uur per week plus vier uur per week overwerk met overwerktoeslag
 • Pensioenopbouw volgens de regeling van de werkgever
 • Gratis toegang tot het e-learningplatform Studytube
 • Kans op een vast contract!


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een bedrijf dat sinds 1963 kaasproducten produceert, waaronder kaaspoeders en geraspte kaas. Samen met zo’n honderd collega’s draag jij je steentje bij aan het maken en exporteren van de kaasproducten naar meer dan dertig landen. Er heerst een informele werksfeer en je werkzaamheden zijn afwisselend. Jij gaat aan de slag op de inpakafdeling die ongeveer zestig medewerkers telt.

Voor nu is de werkgever nog anoniem, maar later in het sollicitatieproces vertellen wij je graag meer!

Werktijden
In deze functie ga je in tweeploegendienst aan de slag. De precieze werktijden worden later bekendgemaakt. Verder werk je op contract 36 uur per week, maar omdat er voor 40 uur werk is zul je vier uur per week overwerken. Uiteraard krijg je deze extra uren in overwerktoeslag uitbetaald.

Dit is Manpower
Een vaste baan vinden via Manpower brengt voordelen met zich mee. Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet je lekker snel waar je aan toe bent! Daarnaast ontvang je direct een contract via onze opdrachtgever, je komt dus niet in dienst bij Manpower. Wij bieden uiteraard ook ondersteuning in de sollicitatieprocedure, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Verder krijg je toegang tot ons gratis E-learningsplatform Studytube. Hier kun je gratis trainingen volgen. Zo houd je je vaardigheden up-to-date voor de veranderende arbeidsmarkt.

Dit neem je mee

 • Minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of mechanische techniek OF je volgt een van deze opleidingen momenteel BBL
 • Interesse voor elektrotechniek
 • Kennis van PLC besturingen
 • Bereidheid om in tweeploegendienst te werken

Verder ben jij bij voorkeur woonachtig in of in de buurt van Woerden, bijvoorbeeld in Utrecht, Nieuwegein of Gouda.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan