Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Wassorteerder Nedlin Hoensbroek

Vacature bij: Nedlin
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 30 juli 2020
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1400 - 1435 per maand € 10,77 - 11,04 per uur
Vacaturenummer: V-0038321
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever in Hoensbroek zoekt uitzendbureau Manpower medewerkers die was gaan sorteren in de wasserij. Wil jij een baan waarin je kunt kiezen tussen een parttime of fulltime functie? Wij zoeken aanpakkers met een goede dosis spierkracht die kans willen maken op een vast contract! In deze baan kun je ook rekenen op een goed salaris plus onregelmatigheidstoeslagen en bouw je pensioen op. Interesse? Lees dan snel verder! 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere wassorteerders in Hoensbroek.

Bij onze opdrachtgever komt voornamelijk was binnen van zorginstellingen, ziekenhuizen, horeca en industrie. Jij gaat werken op de afdeling waar deze was gesorteerd wordt. Dit doe je samen in een team van enthousiaste collega's. 

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 10,77 en € 11,04 per uur (vanaf 21 jaar en ouder)
 • Functie voor langere tijd, met kans op vast contract na een jaar uitzenden 
 • Na een half jaar werken pensioenopbouw via Manpower
 • Reiskostenvergoeding van € 0,14 per kilometer (vanaf vijf kilometer, maximaal € 11,20 netto per gewerkte dag) 
 • Toeslag  voor werken tussen 19.00 en 20.00 uur 22,5%, na 20.00 uur en op zaterdag 45%
 • Goede werksfeer op de afdeling  
 • Voldoende parkeergelegenheid bij het moderne gebouw


Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar actief is. In deze 60 jaar is het aldoor blijven groeien, waardoor er nu verdeeld over de drie productiebedrijven in Stein en Hoensbroek ruim 350 medewerkers werken. Kernwaarden bij het werk zijn: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëntie.

Op dit moment kunnen we jou de naam van onze opdrachtgever nog niet vertellen. Later in jouw sollicitatie delen we graag meer informatie met jou!

Hoe zorgt het bedrijf voor een fijne werksfeer?
Wanneer je start met werken, ontvang je een on-the-job-training. Deze bereid je helemaal voor op je werk. Daarnaast wordt je ook gecrosstraind, waardoor je ook andere werkzaamheden leert. Hierdoor wordt je breed inzetbaar! Je hebt regelmatig evaluatiegesprekken met je leidinggevende om jouw loopbaanpad te bespreken. Ook kun je kosteloos een BBL-opleiding Logistiek medewerker op niveau 2 volgen!

Ook heeft onze opdrachtgever aandacht voor het sociale karakter van de baan. De sfeer op de werkvloer is prima en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. Ook is er twee keer per week vers fruit beschikbaar in de kantine!

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 15.00 en 15:00 en 21.00 uur. Het kan weleens voorkomen dat je ook op een zaterdag wordt opgeroepen om te komen werken, maar dit zal niet zo vaak voorkomen.  

Dit is Manpower
Als jij solliciteert op deze functie geven wij jou binnen twee werkdagen reactie. Zo weet je snel waar je precies aan toe bent en of je in aanmerking komt. Wanneer je langer dan 26 gewerkte weken bij ons hebt, begin je ook met het opbouwen van pensioen. Dat is mooi meegenomen voor later! Je hoeft in ieder geval niet stil te zitten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geven je namelijk gratis en onbeperkt toegang tot ons E-learning platfom Studytube. Hier kun je meer dan 200 online trainingen volgen om zo jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Dit neem je mee

 • Bij voorkeur ervaring in een functie waarbij je de hele dag staand bezig bent, bijvoorbeeld als productiemedewerker, logistiek medewerker, assemblagemedewerker, schoonmaker, vakkenvuller, magazijnmedewerker, orderpicker of een andere soortgelijke functie 
 • In staat om fysiek zwaar werk te verrichten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift in verband met het lezen en begrijpen van de veiligheidsvoorschriften
 • Minimaal drie diensten per week beschikbaar (er zijn mogelijkheden tot 36 uur per week), super flexibel te combineren dus! 
 • In staat om te werken met gestelde doelen
 • Bij voorkeur eigen vervoer om naar de werklocatie te komen, bijvoorbeeld een auto, brommer of fiets

Ook woon jij bij voorkeur in Midden of Zuid Limburg of net over de grens met België, bijvoorbeeld in Heerlen, Maastricht, Maasmechelen of Roermond.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever
#:AEFJ…

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)