Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Poolvacature ZZP professionals

Vacature bij: ManpowerGroup
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 23 december 2020
Salaris: Indicatie per maand
€ 0 - 0 per maand € 0,00 - 0,00 per uur
Vacaturenummer: V-0037582

Dit ga je doen

Naast opdrachten bij ManpowerGroup zelf, helpen wij vooral onze klanten bij het vinden van juist personeel; vast, flexibel óf interim. Continu zijn wij bezig de juiste match te maken tussen ZZP professionals en opdrachten bij onze klanten. 
Mooie voorbeelden van opdrachtgevers in onze klantenportefeuille zijn; AkzoNobel, DSM, KLM en Unilever. 

Vanwege COVID-19 zijn lopende opdrachten nu bij ons en bij veel van onze opdrachtgevers helaas vroegtijdig beëindigd of komen te vervallen. 

Door te reageren op deze ManpowerGroup brede ZZP poolvacature, laat je jouw gegevens echter nu alvast achter. We zullen je dan in de toekomst als eerste benaderen, zodra er weer nieuwe, passende opdrachten zijn bij ons en/of bij (één van) onze klanten. 

Hier ga je werken

ManpowerGroup denkt mee over ieder HR-vraagstuk. We helpen klanten bij het vinden van personeel, zowel vaste als flexibele medewerkers. Ook als het gaat om afscheid nemen van personeel bieden wij oplossingen waarbij wij bemiddelen en klaarstomen voor een volgende stap op de arbeidsmarkt. We bieden een totaaloplossing aan via een familie van merken die elk een eigen specialisatie hebben. Door deze merken te verbinden helpen we onze klanten met zowel strategische als operationele vragen rond talent. 

Want dat is waar ManpowerGroup voor staat en in gelooft: Iedereen heeft talent. 
 

Dit neem je mee

Deze poolvacature is bedoelt om, zodra er meer grip is op de huidige situatie, proactief kandidaten en opdrachtgevers met elkaar te kunnen verbinden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de eisen van de opdrachtgever als de wensen van de kandidaat. 

Onze focus ligt op zzp'ers met het volgende profiel:

  • Een bachelor- of masterdiploma; 
  • Ervaring in de branches: IT, Advies en Consultancy, Finance en/of  Industrie; 
  • Ervaring in functies zoals bijvoorbeeld: PMO, SAP Specialist, Controller, Transition Manager, Change Manager; 
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 


Error

Cannot perform runtime binding on a null reference
Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)