Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Akzo Nobel poolvacature ZZP professionals

Vacature bij: ManpowerGroup
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 29 juni 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500,00 - 5000,00 per maand € 14,45 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: V-0037581

Dit ga je doen

Vanwege COVID-19 zijn veel interim opdrachten bij Akzo Nobel helaas voortijdig beëindigd of komen te vervallen. Dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van veel gewaardeerde collega’s die deze interim opdrachten vervulden. Tijdelijk echter, omdat we met zijn allen van mening zijn dat we deze crisis gaan overwinnen.

We verwachten in de toekomst nieuwe opdrachten te krijgen, waarvoor we graag opnieuw gebruik maken van jouw kennis en expertise. 

De functiegebieden waar Akzo Nobel ZZP professionals voor inzet zijn o.a.: Engineering, Finance, Information Management, R&D en Supply Chain. 

Hier ga je werken

AkzoNobel maakt essentiële producten, die jouw dagelijks leven prettiger en inspirerender maken. Als internationaal gerenommeerde verf- en coatingsonderneming en vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën leveren zij essential ingredients, essential protection en essential color aan zowel consumenten als industriële ondernemingen over de hele wereld.

Gesteund door een eeuwenlange pioniersgeest staan zij vooraan in de ontwikkeling van duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd jouw leven makkelijker maken. 
 

Dit neem je mee

Deze poolvacature is bedoeld om, zodra er meer grip is op de huidige situatie, proactief oud interim collega's van Akzo Nobel weer in contact te brengen met de organisatie voor mogelijk nieuwe opdrachten. 

Heb jij niet eerder voor Akzo Nobel gewerkt, maar zou jij jouw kennis en expertise hier wel graag willen inzetten in te toekomst? Ook dan kun je reageren. 

Onze focus ligt op zzp'ers met het volgende profiel:

  • Een bachelor- of masterdiploma; 
  • Ervaring in de branches: IT, Advies en Consultancy, Finance, Industrie, R&D en Supply Chain;   
  • Ervaring in functies zoals bijvoorbeeld: PMO, SAP Specialist, Controller, Transition Manager, Change Manager; 
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 

Let op: deze talentpool is specifiek voor toekomstige opdrachten bij Akzo Nobel. Wil je opgenomen worden in de talentpool van Akzo Nobel (via ManpowerGroup) en als eerste benaderd worden voor nieuwe opdrachten? Reageer dan via de ‘Nu solliciteren’ button.

Wil je eerst meer weten? Neem gerust contact op met Sanne Boekhoff via sanne.boekhoff@manpowergroup.nl of 06 - 46 928 563.

N.B.: deze advertentie wordt enkel gehost door Manpower (onderdeel van ManpowerGroup). Echter, Manpower is inhoudelijk niet betrokken als partij bij deze pool vacature. 
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)