Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantcontact medewerker UWV Middelburg

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 20 mei 2020
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1570 per maand € 12,08 per uur
Vacaturenummer: V-0037494
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Als medewerker klantcontact ben jij het telefonische visitekaartje van UWV. Hoewel mensen jouw glimlach niet kunnen zien, kunnen zij jouw klantvriendelijkheid en glimlach wel horen door de telefoon. Houd jij ervan om klanten te voorzien van de fijnste service? Dan zou dit wel eens dé functie voor jou kunnen zijn! In deze parttime functie zul je in eerste instantie acht weken aan de slag gaan maar de kans is aanwezig dat jouw contract tot het einde van het jaar wordt verlengd. Zie jij het zitten om parttime voor € 12,08 bruto per uur aan de slag te gaan? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu!

Voor UWV Goes is uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere klantcontact medewerkers.
 

Als klantcontact medewerker ga jij je bezighouden met het beantwoorden van verschillende vragen. Voor jou is iedere klant weer een nieuwe case waarbij jij de schakel bent om hen verder te helpen. Op een persoonlijke manier sta je de klanten te woord en weet je ook direct hoe je klanten van de werknemersdienstverlenging verder kunt helpen. Deze klanten zullen bij jou komen met vragen over uitkeringen en leningen die zij ontvangen.

Om zelfverzekerd aan de slag te kunnen zul jij in eerste instantie een training volgen op het kantoor van UWV in Goes. Uiteraard zullen deze trainingsdagen plaatsvinden conform de maatregelen van het RIVM.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,08 per uur
 • Volledige OV-vergoeding of kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van 45 kilometer enkele reis
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van 30 tot 38 uur per week
 • Tijdelijke vacature voor acht weken met de kans op verlenging tot het einde van dit jaar
 • Toegang tot E-learning platform Studytube (meer dan 200 online trainingen)


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag voor UWV in Goes. De klanten van het UWV zijn niet alleen uitkeringsgerechtigden, maar ook werkgevers. Zij komen bij jou op de afdeling ‘Klant & Service’ met al hun vragen omtrent uitkeringen en/of regelingen.

Na een trainingsperiode van een aantal dagen kun jij zelfstandig aan de slag gaan. Geen zorgen, je staat er nooit alleen voor! Jij kunt digitaal met al je vragen terecht bij ruim 1.300 collega’s. Maar ook teammanagers en coaches heb jij bij jou in de hoek staan om al je vragen te beantwoorden en je ondersteuning te bieden waar nodig.

Werktijden
In deze functie kan jij zowel parttime als fulltime aan de slag. De functie staat open voor 30 tot 38 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Jij zult eerst een training volgen van een aantal dagen op het kantoor van UWV in Goes. Volgens de richtlijnen RIVM.

Dit is Manpower
Solliciteren en binnen twee werkdagen reactie? Dat krijg je als je solliciteert op deze functie! Als jij langer dan 26 weken hebt gewerkt via Manpower begin je ook met het opbouwen van pensioen. Stil zitten hoeft sowieso niet, want wij geven je gratis én onbeperkt toegang tot E-learning platform Studytube, waar jij meer dan 200 online trainingen kunt volgen. Zo houd jij je kennis up-to-date.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 2 diploma
 • Beschikbaarheid van minimaal 30 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift omdat jij in contact staat met Nederlandse klanten
 • Goede digitale vaardigheden en materialen omdat jij vanuit huis aan het werk gaat


Werkervaring als klantenservice medewerker, customer service medewerker, customer support medewerker of een andere soortgelijke functie is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist! Bij voorkeur ben je woonachtig in Zeeland, bijvoorbeeld in Goes, Middelburg, Zierikzee of Krabbendijke.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button 
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek 
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past 
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever 


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk