Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker klantenservice tijdelijk UWV Groningen

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 26 mei 2020
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1570 per maand € 12,08 per uur
Vacaturenummer: V-0037478

Dit ga je doen

Heb jij de ambitie om jouw medemens te helpen met uitkering gerelateerde vraagstukken? Dan is dit jouw kans! Voor UWV is Manpower op zoek naar communicatief vaardige medewerkers die de afdeling Klant & Service komen versterken. Na een korte trainingsperiode ben jij helemaal up-and-running om vanuit je eigen huis aan de slag te gaan. In ruil voor jouw werkzaamheden kun je rekenen op reiskostenvergoeding, maak je kans op contractverlenging en een salaris van € 12,08 bruto per uur. Enthousiast? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantenservicemedewerkers voor UWV in Groningen.
 
Als medewerker klantenservice voer jij belangrijke taken uit voor UWV. Je beantwoordt alle klantvragen op een persoonlijke manier en weegt te allen tijde af hoe je de werknemersdienstverlening kunt verbeteren. Daarnaast zet jij je natuurlijk in om de huidige afstand, die vanwege COVID-19 aanwezig is, te verkleinen. Hoe? Door niet alleen de klantvraag aan te horen, maar door uitkeringsgerechtigden daadwerkelijk met een praktisch antwoord verder te helpen. En mocht je ergens niet helemaal uitkomen, dan zijn jouw collega’s altijd dichtbij.
Het fijne van deze baan is dat je niet gelijk het diepe wordt ingegooid. Je volgt namelijk een opleiding van een aantal dagen die jou helemaal klaarstoomt voor het echte werk. Natuurlijk worden hierbij de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Na ongeveer een week ga jij vanuit huis klanten telefonisch te woord staan en word je op afstand ondersteund door collega’s, teammanagers en coaches. In de eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,08 per uur
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding tot 45 kilometer enkele reis
 • Parttime of fulltime baan van 30 tot 38 uur per week 
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Tijdelijke vacature van minimaal acht weken met kans op verlenging tot eind 2020
 • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

UWV is het Uitvoeringsinstituut Voor Werknemersverzekeringen. In Nederland is iedere werknemer verzekerd voor de financiële gevolgen van ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid. UWV verzorgt verschillende werknemersverzekeringen. Tevens wordt bij iedere aanvraag beoordeeld of de klant voor een uitkering in aanmerking komt, de hoogte van het bedrag en de duur van de uitkering. 

Als klantenservicemedewerker versterk jij de afdeling ‘Klant & Service’ en draag je jouw steentje bij aan het behalen van de vooraf opgestelde doelstellingen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar kun je rekenen op steun van jouw collega’s. Op de afdeling sta jij klanten (werkgevers of uitkeringsgerechtigden) te woord en probeer je hen zo goed mogelijk te helpen. Een klantgerichte houding, een proactieve instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn stuk voor stuk belangrijke eigenschappen die bij deze baan komen kijken. Na het afronden van jouw acht weken durende project heb jij kans op verlenging van jouw contract tot het einde van 2020.

Werktijden
In deze parttime functie werk je minimaal 30 uur per week. Echter geeft UWV de voorkeur aan een dienstverband van 38 uur. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en je hoort van UWV welke dagen en tijden jij beschikbaar dient te zijn. 

Dit is Manpower
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op zodra jij reageert op deze vacature. Hierdoor kun jij snel starten met je nieuwe baan! Ook krijg je gratis toegang tot Studytube, ons E-learningsportaal waar je gratis trainingen kunt volgen.  

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 3 diploma of hoger
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B2-niveau volgens het Europees Referentiekader voor Talen) in verband met Nederlandstalig klantcontact
 • Bereid om een training op kantoor in Groningen te volgen (de eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen)
 • Goede computervaardigheden en een rustige werkplek thuis om ongestoord aan het werk te kunnen gaan
 • Beschikbaarheid van minimaal 30 en bij voorkeur 38 uur per week van maandag tot en met vrijdag

Woon je tot slot in de buurt van Groningen, Delfzijl, Assen, Drachten of Veendam? Dan komt dat zeker niet verkeerd uit!

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk