Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Industrieel naaimedewerker omgeving Tilburg

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 20 mei 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1995 per maand € 11,53 per uur
Vacaturenummer: V-0037477

Dit ga je doen

Het zal je niet ontgaan zijn dat het coronavirus ook in Nederland een grote invloed heeft. Scholen waren recent nog gesloten, de voetbalcompetities zijn stilgelegd en werken doen we voornamelijk achter de keukentafel. Kortom: in een korte tijd is er behoorlijk veel veranderd in onze manier van leven. Echter kun je in deze rol een belangrijke bijdrage leveren aan een herstellende maatschappij. Zo maak of repareer je tentbedden die in het ziekenhuis gebruikt worden. In ruil hiervoor kun je niet alleen waardering van alle Nederlanders verwachten, maar ook salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Meer weten over deze mooie kans? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is voor een opdrachtgever in Tilburg op zoek naar een naai(st)er.

Als naaimedewerker draag je met jouw werk bij aan het welzijn van jouw medemens. Je houdt je namelijk bezig met het maken en repareren van tentbedden voor onder andere ziekenhuizen en ander (zorg)instellingen. Zeker geen onbelangrijk werk! Door jouw werkzaamheden vergroot je de capaciteit van deze instellingen door deze te voorzien van hersteld of nieuw materiaal. Doe je dit alleen? Zeker niet! Samen met andere maatschappelijk betrokken collega’s nemen jullie dit voor je rekening.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,53 per uur
 • Fulltime baan van 37,5 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Belangrijk en waardevol werk
 • Pensioenopbouw via Manpower (vanaf 26 gewerkte weken)
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learningplatform van Manpower
 • Baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract!


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een opdrachtgever die haar diensten aanbiedt om zoveel mogelijk veiligheid en vrijheid bij onrust en risicosituaties te creëren. Dat houdt in de praktijk in dat de organisatie met name wordt ingezet bij risicosituaties als valgevaar, alternatieven voor fixatie, vrijheidsbeperkende maatregelen, delier en onbegrepen gedrag. En met de huidige COVID-19 crisis is dit niet anders. Door onder andere tentbedden te repareren of maken voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen, wordt de capaciteit van deze instellingen vergroot.

Meer informatie kunnen wij je op dit moment niet geven, maar later in het sollicitatieproces vertellen wij je uiteraard graag meer.

Werktijden
Je gaat fulltime werken van 8.30 tot 17.00 uur.

Dit is Manpower
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op zodra jij reageert op deze vacature. Hierdoor kun jij snel starten met je nieuwe baan! Wanneer je werkt via Manpower bouw jij na 26 gewerkte weken pensioen op, mooi voor later! Ook krijg je gratis toegang tot Studytube, ons E-learning platform waar je gratis trainingen kunt volgen.  

Waarom juist nu?
Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op jouw beschikbaarheid. We hebben inmiddels allemaal te maken met het virus COVID-19 (corona) en dit vraagt veel van een aantal kritieke sectoren. Hier valt jouw toekomstige werkgever ook onder. De druk neemt toe en de vraag groeit en daarom hebben wij jou hard nodig!

Dit neem je mee

 • Ten minste drie jaar ervaring als naai(st)er, stik(st)er, coupeuse of in een vergelijkbare rol
 • Ervaring met het werken met een industriële naaimachine
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift (in verband met het opvolgen van de geldende veiligheidseisen)
 • Eigen vervoer (de werklocatie is niet bereikbaar met het openbaar vervoer)

Woon je tot slot in de buurt van Tilburg, bijvoorbeeld in Breda, Waalwijk of Den Bosch? Dan komt dat zeker niet verkeerd uit! Sterker nog, het zou je weer wat reistijd schelen.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)