Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker klantcontact UWV Goes

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 19 mei 2020
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1570 per maand € 12,08 per uur
Vacaturenummer: V-0037455
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Door de coronapandemie is het bij UWV ontzettend druk en tijdens deze drukte kunnen zij jouw hulp goed gebruiken. Ben jij de komende acht weken parttime (30 uur per week) beschikbaar als klantenservice medewerker? Dan verwelkomt UWV jou graag! Jouw inzet wordt beloond met een salaris van € 12,08 per uur, reiskostenvergoeding en je hebt een waardevolle baan in tijden van nood. Klaar om jouw steentje bij te dragen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere klantenservicemedewerkers voor UWV in Goes.

Jij bent het digitale visitekaartje voor de klanten van UWV in Goes. Door de coronamaatregelen is het nog belangrijker dat jij op afstand de klanten van UWV weet te voorzien van de beste service. Jouw klant- en oplossingsgerichtheid kent geen grenzen. Alle vragen die binnenkomen beantwoord jij met een glimlach en je kijkt direct ook verder hoe je de klanten van de werknemersdienstverlening nog verder kunt helpen. Je krijgt veel vragen van uitkeringsgerechtigden. Zij komen bij jou met vragen over uitkeringen en/of leningen die zij ontvangen.

Voordat jij voorbereid van start kunt gaan, zul jij een opleiding van een aantal dagen volgen op het kantoor in Goes. Uiteraard worden de regels van het RIVM hierbij in acht genomen. Na deze training ga jij vanuit huis aan de slag en zul jij klanten telefonisch te woord staan. In deze eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,08 per uur
 • Waardevolle en dankbare baan
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding tot 45 kilometer enkele reis
 • Parttime of fulltime baan van 30 tot 38 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Tijdelijke vacature voor minimaal acht weken met kans op verlenging tot eind 2020
 • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Het UWV werkt er dagelijks om het perspectief op werk en de deelname aan de maatschappij te bevorderen. Als het iemand niet lukt om te werken, dan zorgt het UWV voor een passende uitkering of regeling. Dit gebeurt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Binnen UWV ga jij werken op de afdeling Klant & Service, waar jij klanten telefonisch te woord staat. Je zult te maken krijgen met uitkeringsgerechtigden of werkgevers. Jij bent gelukkig nooit echt alleen, jij wordt op afstand ondersteunt door collega’s, teamleads en coaches.

Waarom juist nu?
Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op jouw beschikbaarheid. We hebben inmiddels allemaal te maken met het virus COVID-19 (corona) en dit vraagt veel van een aantal kritieke sectoren. Hier valt UWV onder. De drukte neemt toe, de vraag groeit en daarom is jouw hulp hard nodig!

Werktijden
In deze functie werk je dertig uur per week. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag waarbij de werktijden in goed overleg worden bepaald.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je binnen twee werkdagen van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Mbo niveau 2 diploma of hoger
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B2-niveau volgens het Europees Referentiekader voor Talen) in verband met Nederlandstalig klantcontact
 • Beschikbaarheid van minimaal 30 uur per week van maandag tot en met vrijdag
 • Bereid om een training op kantoor in Goes te volgen (de eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen)
 • Geschikte werkomgeving thuis waar jij na de training kunt werken
 • Goede digitale vaardigheden

Daarnaast woon je bij voorkeur in (regio) Goes, Krabbendijke, Middelburg of Borssele.

Heb jij interesse in deze baan? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Dankzij #corona kun je daarom direct solliciteren en kun je al snel beginnen als klantenservice medewerker.
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk