Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker klantenservice tijdelijk UWV Goes

Vacature bij: UWV
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 18 mei 2020
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1570 per maand € 12,08 per uur
Vacaturenummer: V-0037421
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Ben jij acht weken lang beschikbaar voor een baan als klantenservicemedewerker bij UWV? In deze parttime functie werk je minimaal 30 uur per week en sta jij klanten te woord. Na een korte training op het kantoor in Goes ben jij klaar om aan de slag te gaan en werk je vanuit huis. Jouw inzet wordt beloond met een salaris van € 12,08 per uur, reiskostenvergoeding en kans op verlenging van jouw contract. Wil jij deze tijdelijke uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en lees snel verder!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt medewerkers klantenservice voor UWV in Goes.
 
Als klantenservicemedewerker ben jij het visitekaartje voor klanten van UWV. Dit contact vindt, gezien de covid-19 maatregelen, grotendeels op afstand plaats. Daarom is jouw inzet extra belangrijk: jouw klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen overbruggen deze afstand deels. Jij beantwoordt alle vragen op een persoonlijke manier en kijkt direct hoe je klanten van de werknemersdienstverlening verder kan helpen. Deze uitkeringsgerechtigden hebben vragen over uitkeringen of regelingen die zij ontvangen.

Om jou klaar te stomen voor jouw werk volg jij een opleiding van een aantal dagen op het kantoor van UWV in Goes. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Na ongeveer een week ga jij vanuit huis klanten telefonisch te woord staan en word je op afstand ondersteund door collega’s, teammanagers en coaches. In de eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen.
 
Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,08 per uur
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding tot 45 kilometer enkele reis
 • Parttime of fulltime baan van 30 tot 38 uur per week 
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Tijdelijke vacature voor minimaal acht weken met kans op verlenging tot eind 2020
 • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen werkt aan perspectief om werk en deelname aan de maatschappij te bevorderen. Als het iemand niet lukt om te werken, zorgt UWV voor een passende uitkering of regeling. Dit doen ze in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Als parttime klantenservicemedewerker draag jij bij aan het realiseren van deze doelstellingen. Op de afdeling ‘Klant & Service’ sta jij klanten (uitkeringsgerechtigden of werkgevers) zo snel en zo goed mogelijk te woord. Dit doe je samen met ongeveer 1.300 collega’s, die samen verantwoordelijk zijn voor alle (digitale) communicatie met klanten van UWV. Na het afronden van jouw acht weken durende project heb jij kans op verlenging van jouw contract tot het einde van 2020.

Werktijden
In deze parttime functie werk je minimaal 30 uur per week. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Jouw precieze werktijden en -dagen worden in overleg met jou bepaald.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je binnen twee werkdagen van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Mbo niveau 2 diploma of hoger
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B2-niveau volgens het Europees Referentiekader voor Talen) in verband met Nederlandstalig klantcontact
 • Beschikbaarheid van minimaal 30 uur per week van maandag tot en met vrijdag
 • Bereid om een training op kantoor in Goes te volgen (de eerste acht weken kun jij geen vakantie opnemen)
 • Geschikte werkomgeving thuis waar jij na de training kunt werken
 • Goede digitale vaardigheden

Daarnaast woon je bij voorkeur in (regio) Goes, Krabbendijke, Middelburg of Borssele.

Heb jij interesse in deze baan? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog, want er zijn verschillende startdata!
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk