Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Stage corporate recruitment

Vacature bij: ManpowerGroup
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 15 mei 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 350,00 per maand € 2,02 per uur
Vacaturenummer: V-0037401

Dit ga je doen

Ben jij klaar voor een uitdagende stage binnen een onwijs tof en internationaal bedrijf? Beschik je daarnaast over een commerciële drive, ben je flexibel, resultaatgericht, en niet bang om initiatief te tonen? Dan is de Corporate Recruitment afdeling van het hoofdkantoor van ManpowerGroup Nederland dé plek om jouw loopbaan een flinke boost te geven!

Als stagiair corporate recruitment zal geen enkele week hetzelfde zijn. De rode draad bestaat uit drie onderdelen:

  • Je zult je hoofdzakelijk bezig houden met het eigen maken van het recruitment vak door mee te lopen met een ervaren Corporate Recruiter. Het gehele recruitment proces loop je van begin tot eind door, waardoor je in no-time tot young professional wordt opgeleid.
  • Naast het recruitment gedeelte zal jij je ook bezig gaan houden met de onderliggende, systematische en administratieve processen om een compleet beeld te krijgen van onze Corporate Recruitment afdeling.
  • Verder zijn er verschillende lopende projecten op de Corporate Recruitment afdeling, waarbij een frisse wind altijd welkom is. Een unieke kans natuurlijk! Heb je zelf een geniaal idee? Dan is in overleg met de manager een eigen project opstarten ook een optie.
Kortom, ManpowerGroup biedt je een leerzame stage waarin je de kans krijgt om jezelf optimaal te ontwikkelingen, en kennis te maken met alle aspecten van een Corporate Recruitment afdeling.

​​​​​​​Dit krijg je
  • veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden
  • een prettige werkomgeving en een dynamisch team
  • een stagevergoeding van € 350,- per maand (op basis van 40 uur)
  • reiskostenvergoeding


Hier ga je werken

De wereld van werk wordt steeds complexer, veeleisender en onvoorspelbaarder. Om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn, is één factor cruciaal; die van menselijk kapitaal, van talent. Zeker in een tijd waarin personeelsvraagstukken complexer en urgenter worden. Het succes van een organisatie wordt immers bepaald door de mensen die er werken. Dat succes komt niet vanzelf. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van de winst van organisaties. Dat is waar ManpowerGroup Solutions graag bij helpt.

ManpowerGroup Solutions ontwikkelt en implementeert zeer uiteenlopende, innovatieve oplossingen op personeelsgebied. Gericht op samenwerking en altijd praktisch toepasbaar.

Dit neem je mee

  • Beschikbaarheid van minimaal 4 dagen (voor een periode van minimaal 3 maanden)
  • Frisse en kritische blik met affiniteit voor recruitment
  • Studerende aan een hbo-opleiding (e.g. HRM, Bedrijfskunde of Communicatie) 

Enthousiast geworden over de functie van Stagiair Corporate Recruitment bij ManpowerGroup Solutions in Diemen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Tim de Graaf! Dit kan via de e-mail naar tim.de.graaf@manpowergroup.nl of stuur een sms, app of bel op 06-39191582

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan