Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Technisch medewerker regio Ootmarsum

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 03 juni 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2249 - 2595 per maand € 13,00 - 15,00 per uur
Vacaturenummer: V-0037304

Dit ga je doen

Op zoek naar een baan waar je terecht komt in een klein, maar fijn team? Ben jij technisch aangelegd en heb je bij voorkeur kennis van gritstraaltechnieken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze functie werk je nauw samen met twee collega’s en voer je verschillende taken uit. Benieuwd naar hoe een werkdag er precies uitziet? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!
 
Manpower is op zoek naar een technisch medewerker voor een bedrijf in Ootmarsum.

Als technisch medewerker werk je nauw samen met twee collega’s. Aan het begin van jullie werkdag verdelen jullie tijdens de koffie het werk. Vervolgens werken jullie gezamenlijk aan de takenlijst om deze aan het einde van de dag af te hebben. In hoofdlijnen zal dit echter altijd wel te maken hebben met het industrieel reinigen van lange pijpen. Door deze pijpen te gritstralen voldoen ze binnen de kortste keren weer aan de eisen van de klant. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met je veiligheid, dus zul je de straalwerkzaamheden verrichten in een straalcabine, waarbij je in beschermende kleding aan het werk gaat. Naast het stralen zal je ook regelmatig op de heftruck plaatsnemen, monteer- en demonteertaken uitvoeren en je collega’s waar nodig helpen.

Dit krijg je 

 • Brutosalaris van € 13,00 tot € 15,00 per uur (afhankelijk van werkervaring)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer 
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Kans op een vast contract (bij goed functioneren)
 • Werken bij een innovatief bedrijf
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het verwerken van polyurethaan. Zij investeren veel in personeel, techniek en kennis. Hierdoor zijn zij een ware specialist geworden op het gebied van maatoplossingen in het slijtageproces. Op dit moment is de naam van het bedrijf nog vertrouwelijk. Later in het sollicitatieproces delen we graag meer informatie met jou!

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur.

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je al snel van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Mbo-3 diploma of hoger, bij voorkeur in technische richting
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met veiligheid op de werkvloer
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, bijvoorbeeld een auto, brommer of fiets

Ook ben jij een echte aanpakker die het fijn vindt om een afwisselende werkdag te hebben. Jij kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Ootmarsum, Oldenzaal, Reutum of Denekamp.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk