Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Vergunningsverlener Waternet Amsterdam

Vacature bij: Waternet
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 26 maart 2020
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2887,00 - 3935,00 per maand € 20,92 - 28,51 per uur
Vacaturenummer: V-0036561

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij jouw perfectionistische instelling kunt combineren met het verwerken van vergunningsaanvragen? Dan is deze baan geknipt voor jou! In deze rol behandel je diverse aanvragen die watergerelateerd zijn. Je toetst deze aan de hand van de geldende voorwaarden en gaat eventueel in overleg met de klant. In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op een brutomaandsalaris tot € 2.935, reiskostenvergoeding en bouw je pensioen op. Meer weten over deze mooie kans? Lees dan snel de vacature door en reageer vandaag nog!
 
Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een vergunningsverlener voor Waternet in Amsterdam.

Als vergunningsverlener adviseer jij klanten over het aspect water in de plannen die zij hebben. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van vergunningen over onder andere waterkeringen, watergangen, grondwateronttrekkingen of lozingen. In deze rol behandel je deze aanvragen en kijk je er met een kritisch oog naar. Jij beslist op voorhand of zij in aanmerking komen voor zo’n vergunning of niet. Tijdens dit controleproces houd je rekening met de belangen vanuit de klant en weet je hen hier inhoudelijk over te adviseren. Het zal dan ook regelmatig voorkomen dat je overleg hebt met verschillende bedrijven, gemeenten en particulieren.

Dit krijg je 

 • Brutosalaris van € 2.887 tot € 3.935 per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of volledige OV-vergoeding
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 36 uur per week  
 • Kans om te werken voor een maatschappelijk bedrijf
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Werken bij Waternet betekent dat jij je inzet voor iets unieks: schoon water. Hier valt niet alleen drinkwater onder, maar ook schoon water in de Amsterdamse grachten en droge voeten voor iedereen! Om dit alles mogelijk te maken werkt Waternet hard op het gebied van waterbeheer, digitalisering en databeheer. Duurzaamheid staat hierbij ook centraal: in 2020 is Waternet geheel klimaatneutraal!

Bij Waternet werken echte vakmensen, zowel op het hoofdkantoor in Amsterdam als in het veld. Samen vormen ze een organisatie waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin je gestimuleerd wordt om elke dag beter te worden. Je kunt hiervoor ook trainingen en opleidingen volgen aan de Waternet Academie! Waternet zorgt voor een fijne werkomgeving door middel van gezonde lunches in het bedrijfsrestaurant. Ook kun je je in het zweet werken in de fitnessruimte, of een stoelmassage krijgen!
 
Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden.

Dit is Manpower
Als je solliciteert via Manpower zul je al snel merken dat wij altijd voor jou klaarstaan bij het vinden van een baan die bij jou past. Niet alleen tijdens de sollicitatie, maar ook daarna! Zo kun jij je altijd verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door online trainingen te volgen via het platform Studytube. Dit bieden wij gratis aan! Werk je bovendien minimaal 26 weken bij de opdrachtgever, dan bouw je een mooi pensioen op.

Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo diploma, bij voorkeur richting civiele techniek, watermanagement of hydrologie
 • Ten minste een jaar werkervaring als vergunningsverlener of in een vergelijkbare rol
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift (in verband met het adviseren van particulieren)
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

Tot slot zou het handig zijn wanneer je in (de buurt van) Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen of Almere woont.
 
Zo solliciteer je 
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk