Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Junior medewerker Dow Chemical Hoek

Vacature bij: Dow Chemical
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 31 maart 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2300,00 - 3200,00 per maand € 13,29 - 18,50 per uur
Vacaturenummer: V-0036462

Dit ga je doen

Een kick-start aan je technische carrière geven doe je bij Dow Chemical! Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan is dit geen probleem, Dow zoekt namelijk aanstormende talenten in allerlei facetten van de organisatie. Voor jouw leergierigheid ontvang je een bruto maandsalaris tot wel € 3.200,00 en maak je kans op een vaste aanstelling! Meer weten? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt voor Dow Chemical in Hoek enthousiaste collega’s die een kick-start willen geven aan hun carrière!

Dow Chemical is een toonaangevende organisatie die altijd op zoek is naar nieuw talent! Heb jij (net) je technische opleiding afgerond en ben je klaar om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen? Dan ben je bij Dow Chemical aan het juiste adres. Weet je nog niet precies waar jouw hart ligt? Dow helpt je maar al te graag te ontdekken waar jouw kracht en passie liggen. Zij zijn namelijk van mening dat werk pas écht leuk is wanneer je iets doet waar je goed in bent!

Graag kijken zij samen naar waar jouw talent het beste tot zijn recht komt! Zo kun jij bijvoorbeeld aan de slag gaan als:

 • Engineer
 • Operator
 • Veiligheidsinspecteur
 • Planner
 • Elektromonteur

Dit krijg je
 • Bruto salaris tussen € 2.300,00 en € 3.200,00 per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en volledige vergoeding van Westerscheldetunnelkosten
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow Chemical
 • Mogelijkheid tot vaste aanstelling op termijn


Hier ga je werken

The Dow Chemical Company
The Dow Chemical Company ('Dow') is een door wetenschap en technologie gedreven organisatie die sterk betrokken is bij het bijdragen aan het hervormen van de wereld waarin we leven en het verbeteren van de kwaliteit van leven. De huidige en toekomstige generaties zullen in de komende jaren worden geconfronteerd met enorme uitdagingen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Bij Dow zorgt men dat unieke chemische, fysieke en biologische wetenschappelijke capaciteiten worden gecombineerd om innovatieve producten en oplossingen te ontwikkelen, daar waar ze het meest nodig zijn. In 2018 is Dow erkend als Top Employer, mede door het ondersteunen van lokale initiatieven als festivals, natuurprojecten en publieksevenementen in de regio.

Dow Benelux en Dow Terneuzen
In de Benelux bestaan zeven Dow-sites: twee in Nederland (Terneuzen en Delfzijl) en vijf in België (Antwerpen, Brussel, Tertre, Zwijndrecht en Seneffe). Dow in Terneuzen is de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en productie van basischemicaliën. Drie nafta-crackers zetten ruwe olie om in ethyleen, propyleen, benzeen en butadieen, die de bouwstenen vormen voor allerlei kunststoffen en chemicaliën. Deze producten en oplossingen van Dow Chemical vinden hun weg naar klanten in meer dan 160 landen. De state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten in Terneuzen zijn voor Dow de belangrijkste innovatieplatforms van de Benelux, van waaruit belangrijke partnerships zijn opgericht tussen wetenschappers, zakelijke ontwikkelaars en klanten.

Bij Dow Chemical in Terneuzen zijn 2.000 werknemers die meer dan 70 nationaliteiten vertegenwoordigen in dienst. Het team heeft een bijzonder internationaal karakter en Engels is de voertaal. Verder wordt de bedrijfscultuur gekenmerkt door respect, samenwerking en open communicatie.

Werktijden
In deze fulltime functie zijn de werktijden in goed overleg

Dit is Manpower
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op zodra jij reageert op deze vacature. Hierdoor kun jij snel starten met je nieuwe baan! Ook krijg je gratis toegang tot Studytube, ons E-learningsportaal waar je gratis trainingen kunt volgen. 

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 3 diploma in technische richting
 • Enige stage en/of werkervaring is mooi meegenomen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (minimaal een B2 niveau volgens het Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen) in verband met de veiligheid op de plant
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Een geldige Nederlandse verblijfs- en/of werkvergunning (in ieder geval voor negen maanden)

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Hoek, Terneuzen, Bergen op Zoom of Middelburg.

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’ voor 30 april 2020
 • Upload bij je sollicitatie een CV in het Engels om de sollicitatie te versnellen
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk