Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship assurantiën en financiën in omgeving Middelburg

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 maart 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027997
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de financiële sector of in het verkeringswezen waarin jij je kunt ontwikkelen? Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als hypotheek adviseur of debiteurenbeheerder, maar je hebt nog niet de juiste begeleiding gevonden? Maak je geen zorgen, want wij helpen jou graag op weg!!
 
Onze opdrachtgever is op zoek naar meerdere financieel trainees in Zeeland.
Je wordt met dit traineeship volledig begeleid en aan het einde van het traject ken je alle ins en outs op het gebied van financiën en verzekeringen. Tijdens het traject zal je starten bij de basis, vervolgens kies jij de richting die bij jou past en tot slot ontwikkel jij jezelf tot professional banking.

Hoe verloopt het traineeship?
De opdrachtgever hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom is het essentieel dat hier 18 maanden aan wordt gewerkt.

Voordat jij kunt beginnen is het belangrijk dat jij jouw wft-basiscertificaat behaald. Dit certificaat is sinds 1 januari 2017 verplicht voor alle financieel adviseurs. Het certificaat biedt jou de benodigde basiskennis over het vak en hierdoor zal je op theoretisch gebied een beeld krijgen van de financiële sector. Na het behalen van het certificaat zal de focus liggen op de praktijk.
 
Daarna begint het echte werk! Uiteraard kies je zelf welke richting je op gaat. Je zult een adviserende en ondersteunende rol naar keuze vervullen. Daarbij is het van groot belang dat je tijdens het traject meerdere certificaten behaald om jezelf verder te ontwikkelen. Aan het einde van het traineeship zul je jouw taken zelfstandig kunnen uitvoeren. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!
 
Wat bieden wij jou?

 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Brutosalaris van 2.050 euro per maand op basis van 40 uur (na het afronden van de benodigde Wft-certificaten én 6 maanden gewerkt te hebben, verdien jij 2.150 euro bruto per maand)
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km of een NS-businesscard
 • Na een jaar dienstverband de mogelijkheid tot een leaseauto
 • Focus op jouw ontwikkeling
 • Fulltime en parttime mogelijk van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week
Als jij al een hbo diploma richting financial services management en minimaal 2 wft-certificaten in je bezit hebt, start je met een brutosalaris van €2.200,- per maand. En met elk wft-certificaat dat je later behaalt maakt je stoppen in het loon volgens Staffel.

Hier ga je werken

Je zal een traineeship volgen bij een grote opdrachtgever die een breed portfolio heeft aan klanten. Bij deze opdrachtgever ga je direct op contract en je wordt gedetacheerd, zodat je diverse opdrachten kunt uitvoeren. De opdrachten die je zal uitvoeren, zijn geheel afhankelijk van de rol die jij zult vervullen. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van maximaal 1 uur. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt. Daarom wordt er wel landelijke inzetbaarheid van je verwacht.
 
Meer informatie over de opdrachtgever en de klanten waar jij voor gaat werken, vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek.
 
In deze functie werk je 36 uur per week van maandag tot vrijdag. Parttime voor 32 uur per week is mogelijk.

Dit neem je mee

 • Minimaal over een HBO of WO- diploma of je zit in de afrondingsfase
 • Enige stage- of werkervaring opgedaan in de financiële sector of bij een verzekeringsmaatschappij
 •  Affiniteit met financiën
 • Beschikbaarheid van 32 uur per week (bij voorkeur 36 uur)
 • Drive om jezelf ontwikkelen op financieel gebied
Jij woont bij voorkeur in of in de buurt van Middelburg, Goes, Terneuzen of Kapelle
 
Startdatum vacature
In deze functie start je in overleg zo snel mogelijk.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op deze vragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)