Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship finance omgeving Groningen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 14 mei 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027945

Dit ga je doen

Jij bent op zoek naar een uiteenlopende, uitdagende baan waarin jij je kunt ontwikkelen van ambitieuze beginner op de arbeidsmarkt tot volwaardig professional. Jij ambieert een functie in de financiëlesector, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Tot slot zie jij jezelf het liefst werken in een functie waarin je nooit stopt met leren en waarin jij kan blijven groeien. Drie keer check? Stop dan met zoeken, Manpower is heeft het perfecte traineeship voor jou!

Hoe steekt dit in elkaar?
Jij begint jouw carrière met het behalen van je wft basis certificaat. Na het behalen kun je eindelijk aan de slag! Dit ga jij doen door al lerend te werken bij een opdrachtgever, zo krijg jij alle ins en outs van het vak mee. Doordat je inspraak hebt op welke richting jij op wilt gaan binnen deze branche kun jij je uiteindelijk gaan specialiseren in een richting die jij écht interessant vindt!
Zie je even door de bomen het bos niet meer? Geen enkel probleem. Jij krijgt gedurende de 18 maanden van je traineeship een uitgebreid inwerktraject en blijft nauw in contact met de opdrachtgever. De focus tijdens je traineeship ligt op ontwikkeling, hierdoor haal jij het beste uit jezelf en je werkprestaties!
 Hier ga je werken

Het traineeship volg je bij onze opdrachtgever, waar je direct op contract gaat. Doordat jij gedetacheerd wordt kun je aan de slag bij een groot aantal klanten. Dit zorgt voor een uitgebreid en indrukwekkend portfolio! Waar je aan het werk gaat en hoeveel opdrachten je krijgt ligt helemaal aan jouw ambitie en drive. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij je meer informatie geven over de opdrachtgever en mogelijke klanten. Deze opdrachten die jij uitvoert tijdens je traineeship hangen af van jouw interesses en ambities. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van maximaal 1,5 uur. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt. Daarom wordt er wel landelijke inzetbaarheid van je verwacht.

Wat zit erin voor jou?
Naast het traineeship van 18 maanden waarin jij wordt opgeleid, zijn er nog veel meer voordelen aan deze functie, namelijk:
 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Een bruto startsalaris van 2.050 euro per maand, na 18 maanden zul jij een brutoloon van € 2.350,- per maand ontvangen
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 euro per kilometer of NS-businesscard
 • Fulltime functie van 36 uur per week (parttime voor 32 is bespreekbaar)
 • De kans om verschillende wft-certificaten te halen
 • Focus op jouw doelstellingen en ontwikkeling

Dit neem je mee

 • Een hbo of wo-diploma, of bent momenteel aan het afstuderen
 • Bij voorkeur stage- of werkervaring opgedaan in de financiële sector
 • De drive om jezelf te ontwikkelen
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Bij voorkeur woonachig in of in de buurt van Groningen, Assen, Drachten of Leeuwarden

Er zijn bijzondere voorwaarden voor kandidaten die afgestudeerd zijn aan de opleiding hbo Finance, Tax and Advice of vergelijkbaar, enige ervaring vanuit (bij)banen of stages hebben bij een bank of verzekeraar én in het bezit van 2 tot 3 wft's. Hebben we het over jou? In een later stadium van het sollicitatieproces vertellen we je hier graag meer over!

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen

Let op: je krijgt te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan