Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship bank- en verzekeringswezen regio Maastricht

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 12 maart 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027832

Dit ga je doen

Ben jij in het bezit van een hbo of wo diploma en klaar om een carrière te beginnen in de financiële sector? Wil jij je nog verder ontwikkelen en starten als adviseur bij een bank of verzekeringsmaatschappij? Dan hebben wij het ideale traineeship voor jou. Lees snel verder en reageer! 

Manpower is op zoek naar financiële talenten met ambitie voor een traineeship bij verschillende opdrachtgevers in en rond Maastricht.

Gedurende dit traineeship krijg jij de ruimte om het beste bij jezelf naar boven te halen. Je krijgt een uitgebreid begeleidingstraject en er wordt contact met jou gehouden gedurende de periode dat jij gedetacheerd bent. 

Het verloop van het traineeship:
De opdrachtgever neemt de tijd voor jou en jouw ontwikkeling waardoor jij het traineeship succesvol zal doorlopen. Aan de start van het traineeship begin je met het verkrijgen van algemene en brede kennis van de sector. Vervolgens specificeer jij je in het aspect wat je het leukst vindt, zodat je jezelf kunt ontwikkelen naar de functie die het beste bij jou past.

Hoe ga je van start?
Je start de eerste vier weken met het behalen van je Wft-basiscertificaat. Dit is een wettelijk verplicht certificaat voor iedereen die functioneert als financieel adviseur met klantcontact. Met dit certificaat op zak ben je een echte meerwaarde op de arbeidsmarkt. Nadat je dit certificaat hebt behaald ga je echt aan de slag. Het traject wordt vormgegeven in overleg zodat je een traineeship op maat krijgt. Hoe je dit gaat doen? Juist, door gewoon aan de slag te gaan.

Al werkend bij een opdrachtgever leer je in de praktijk te werken in een assisterende rol. Je ondersteunt collega’s en adviseert klanten over verzekeringen en financiën. Al werkend kom je er achter wat jou het meest aanspreekt. Zodra jij je gaat specialiseren in een richting, mag jij hier ook echt specifieke Wft-certificaten voor halen. Vaak zijn deze vereist voor de verschillende functies binnen de financiële sector. Hierdoor krijgt niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook je CV een boost!

Hoe ga je dit doen?
Gedurende dit traineeship wordt de nadruk gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling. We willen ervoor zorgen dat jij je ontwikkelt in de richting die jou het beste ligt. Je krijgt daarom een persoonlijke coach toegewezen die jou helpt bij deze uitdaging. We willen natuurlijk dat jij uiteindelijk succesvol het traineeship afsluit en met plezier aan de slag gaat. Daarom wordt het werk niet beperkt tot een enkele opdracht maar mag je aan de slag gaan met meerdere opdrachten bij verschillende werkgevers.

Hier ga je werken

Het traineeship dat jij gaat volgen is bij een grote opdrachtgever met een divers portfolio aan klanten. Jij wordt gedetacheerd bij deze klanten. Dat wil zeggen dat jij opdrachten gaat uitvoeren die verschillend van aard zijn. Erg afwisselend dus. De opdrachtgever zal opdrachten zoeken die passen binnen een maximale reistijd van 1,5 uur.
 
In een persoonlijk gesprek willen wij jou graag meer vertellen over de opdrachtgever. Tijdens het gesprek kun jij al jouw prangende vragen stellen!
 
Werktijden
In deze functie werk je 36 uur per week van maandag tot vrijdag. Je kunt eventueel kiezen om parttime aan de slag te gaan voor 32 uur per week.
 
Dit krijg je
Binnen 18 maanden krijg je de kans om werkend ervaring op te doen. Je gaat aan de slag op interim basis bij een bedrijf op maximaal 1.5 uur afstand.
 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Een startsalaris van €2.050 per maand (Wees gerust; na het behalen van de benodigde Wft certificaat en 6 maanden dienstverband stijgt dit al naar €2.150)
 • Mogelijkheid om Wft certificaten te behalen
 • Reiskostenvergoeding van per €0.19 km of een NS-businesscard
 • Na 1 jaar bestaat de kans om een leaseauto aan te vragen
 • Fulltime functie voor 36 uur per week (parttime is ook mogelijk)
 • Je ontwikkeling krijgt een gigantische boost
 • Perspectief met salarisgroei

Dit neem je mee

 • Minstens een hbo of wo- diploma of bent momenteel hard opweg om jouw diploma te behalen 
 • Bij voorkeur al ervaring in de financiële sector opgedaan (mag ook een stage zijn geweest)
 • Affiniteit met financiën of verzekeringen

Bij voorkeur woon je in Maastricht, bijvoorbeeld in Kerkrade, Sittard of Roermond.


Er zijn verschillende startmomenten! Volg gauw de onderstaande sollicitatieprocedure:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst toevoegen van jouw motivatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan