Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Finance traineeship voor young professionals regio Rotterdam

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 15 mei 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027829

Dit ga je doen

Word jij enthousiast van het werken met cijfers en klinkt werken in de financiële dienstverlening jou goed in de oren? Manpower begrijpt jou en helpt je hier graag mee op weg. Je kunt via ons aan de slag gaan als bijvoorbeeld debiteurenbeheerder, maar als jij je liever verdiept in riskmanagement kan dit natuurlijk ook!

Bij onze opdrachtgever begin je bij de basis, waarna je je gaat specialiseren en uiteindelijk de functie bemachtigt waar jij van droomt. Door dit proces helpt onze opdrachtgever jou graag op weg met dit traineeship in de wereld van banking. Ben jij net zo enthousiast als wij? Lees dan snel door, wij vertellen je hier graag meer over!
 
Hoe ziet dit traineeship er uit?
Tijdens het traineeship van 18 maanden krijg je een uitgebreid begeleidingstraject aangeboden. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en dit staat dan ook altijd centraal. Met hulp van de opdrachtgever en een grote dosis motivatie beschik jij over alles om het beste van jezelf te laten zien.
 
Wanneer jij start als young professional banking begint jouw opleidingstraject. Hierin ga jij theorie en de praktijk combineren. Het eerste doel is om jouw Wft-basiscertificaat te behalen, zonder mag jij namelijk niet starten. Dit is een certificaat dat vanaf 1 januari 2017 voor iedereen verplicht is die als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact aan de slag gaat. Heb jij al een Wft-certificaat op zak? Helemaal goed!
 
Als jij jouw Wft-basiscertificaat hebt behaald, is het tijd om te gaan starten. Samen met de opdrachtgever ga je kijken welke rol jij gaat vervullen. Op deze manier kun je gaan doen wat je echt leuk vindt. Als je de keuze hebt gemaakt, word je door ons opgeleid. Dit gebeurt door middel van werken en leren bij een opdrachtgever. Tijdens het werken krijg te maken met diensten als verzekeren, financieren, betalen en sparen. Het behalen van meerdere Wft-certificaten is op den duur belangrijk en afhankelijk van de richting die jij op wilt.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat je nog niet weet welke kant je precies op wilt gaan. Wij kunnen je hiermee helpen door middel van coaching. Door verschillende opdrachten uit te voeren, kun je erachter komen wat jij het leukste vindt en waar jij het beste in bent.
 

Hier ga je werken

Het traineeship volg jij bij onze opdrachtgever, hier ga jij direct op contract. Je kijk samen met onze opdrachtgever waar de juiste match is, het kan dus zijn dat jij het volledige traject doorlopen bij één opdrachtgever; dat is ook helemaal goed! De opdrachtgever beschikt over een breed aantal klanten, waar jij gedetacheerd kunt worden. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je meer informatie over de opdrachtgever en de mogelijke klanten. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van 1 uur. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt. Daarom wordt er wel landelijke inzetbaarheid van je verwacht.

 
Tijdens dit traineeship ga jij 36 uur aan het werk en werk jij van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Het is eventueel mogelijk om parttime voor 32 uur per week aan de slag te gaan.
 
Dit krijg je
Tijdens dit traineeship van 18 maanden start jij als young professional en word jij opgeleid tot interim professional. Hieronder staat alles nog even voor je op een rijtje:
 • Je begint met een brutosalaris van € 2.050,- per maand.
 • Na het afronden van het traineeship zal jouw brutosalaris gestegen zijn naar € 2.350,-
 • Je start direct op contract bij de opdrachtgever
 • Je krijgt een fulltime functie waarin je 36 uur per week werkt (parttime is bespreekbaar)
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een NS-businesscard
 • Je kunt na 1 jaar in aanmerking voor een leaseauto!
 • De focus ligt altijd op jouw ontwikkeling

Door het volgen van verschillende trainingen blijf je jezelf ontwikkelen en maak jij snel stappen in het salaris.
 

Dit neem je mee

 • minimaal een hbo of wo-diploma of je bent bezig met het afronden hiervan
 • bij voorkeur stage gelopen of werkervaring opgedaan in de financiële sector 
 • passie voor finance en je vindt het leuk om hierin te gaan werken
Bij voorkeur woon je in Rotterdam of omgeving, bijvoorbeeld in Gouda, Ridderkerk of Den Haag

In overleg kun je zo snel mogelijk starten! Volg gauw de onderstaande sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren:via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst en toevoegen van jouw motivatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan