Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship financiële dienstverlening omgeving Enschede

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 mei 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027969

Dit ga je doen

Wil jij graag jouw eerste ‘professionele’ stappen maken in de wereld van de financiële dienstverlening? Tracht jij naar een baan waarbij jij opgeleid wordt tot volwaardig financieel adviseur, debiteurenbeheerder of hypotheek adviseur? Dit traineeship is in het leven geroepen om jou op te leiden en klaar te stomen voor het ‘echte financiële’ werk.

Gedurende de opleiding volg je diverse trainingen die jouw kennis en kunde verbreden en verrijken. Niet alleen behaal jij op deze manier jouw wft-basiscertificaat, maar is het ook de bedoeling dat jij meerdere wft-verklaringen uiteindelijk in jouw portfolio kunt bijsluiten. Klinkt interessant? Lees dan snel verder over de vacature en ontdek de mogelijkheden!

Voor onze opdrachtgever is Manpower op zoek naar een trainee die zich graag verder wilt verdiepen in de financiële wereld.

Wat maakt dit traineeship extra interessant?

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Startsalaris van € 2.050 euro bruto per maand, gedurende de 18 maanden zal je brutosalaris oplopen naar € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 euro per kilometer. Reis je liever met het OV? Geen probleem! Een NS-businesscard behoort dan zeker tot de mogelijkheden
 • Na één jaar in dienst krijg jij de mogelijkheid om een leaseauto te rijden
 • Volledig betaald  traineeship van 18 maanden
 • Fulltime baan van 36 uur per week (32 uur  is bespreekbaar)
 • Persoonlijk ingestoken traineeship met volledige aandacht op jouw ontwikkeling

Ontwikkel jij je in een razend tempo? Dan is onze opdrachtgever zeker niet te beroerd om dit in een financieel opzicht te belonen.

Hoe ziet jouw loopbaanplan eruit?
Onze opdrachtgever heeft een duidelijke weg voor jou uitgestippeld. In zijn totaliteit duurt het traineeship 18 maanden, waarbij jouw ontwikkeling uiteraard centraal staat. Zo kun je rekenen op diverse trainingen, persoonlijke begeleiding en meerdere tools. Op deze manier is er altijd iemand in de buurt of bereikbaar voor eventuele vragen, zodat jij je kennis kunt toetsen of opheldering over bepaalde zaken kunt aanvragen.

Het fijne aan dit traineeship is dat jij theorie en praktijk met elkaar gaat combineren. Hierdoor ga je gelijk aan de slag met jouw vers opgedane kennis en is de kans groter dat jij dit succesvol tot je neemt. Het eerste stipje in de horizon is het WFT-basiscertificaat. Je dient dit certificaat te behalen voor je van start gaat met het traineeship. Vanaf 1 januari 2017 is dit verplicht voor iedereen die een carrière als financieel adviseur of iets dergelijks ambieert. Heb jij al zo’n dergelijk certificaat in jouw bezit? Mooi! Dan heb jij alvast een streepje voor op de rest.

Nadat de basis gelegd is, ga jij samen met de opdrachtgever op zoek naar de perfecte match. Wanneer je op dit punt bent aangekomen heb jij een redelijke fundering voor jezelf aangelegd. Vanaf dit punt ontwikkel jij je op een specialistische manier bij de opdrachtgever.

In het bezit van een hbo Finance, Tax & Advice, Financial Services Management (of een soortgelijke opleiding) diploma en 2 á 3 wft’s?
Dan start jij met 2.200 euro bruto per maand en maak je stappen van 100 euro bruto gedurende het traject.Hier ga je werken

Bij welke onderneming krijg jij deze mooie kans aangeboden?
Jouw (toekomstige) werkgever heeft meerdere klanten in hun bestand waar jij gedetacheerd wordt. Het voordeel hiervan is dat jij altijd bij een leuk bedrijf terecht kan, dat perfect aansluit bij jouw wensen. De onderneming probeert altijd een plek voor jou te vinden met een reistijd van ongeveer 1 uur. Oh en hadden wij al gezegd dat je direct op contract gaat bij de opdrachtgever? Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van maximaal 1,5 uur. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt. Daarom wordt er wel landelijke inzetbaarheid van je verwacht.


Op dit moment kunnen wij jou helaas niet van meer informatie verschaffen omtrent de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek, verder in de sollicitatieprocedure, vertellen wij jou graag meer.

Dit neem je mee

 • In het bezit van of momenteel bezig om jouw HBO of WO-studie af te ronden
 • Affiniteit met de financiële dienstverleningsbranche
 • Gezonde dosis motivatie om jezelf verder te ontwikkelen
 • Enige ervaring met finance branche
 • Inzetbaarheid van minimaal 32 uur per week

Jij bent (bij voorkeur) woonachtig in de omgeving Enschede, bijvoorbeeld in Hengelo, Haaksbergen of Almelo.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan