Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship bancair young professionals regio Eindhoven

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 15 mei 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0027956
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Is het jouw droom om in de dienstverlenende financiële sector te werken? Heb jij interesse in een carrière als riskmanager, financieel adviseur of debiteurenbeheerder, maar wil jij ook andere mogelijkheden verkennen? Dan heeft Manpower een perfect passend traineeship voor jou! Hierin begin jij bij de basis, ga je je steeds verder specialiseren en start je uiteindelijk in de baan die het beste bij jou past. Wil je hier meer over weten? Lees dan vlug verder!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt kandidaten voor ons financiële traineeship in de regio Eindhoven!

Hoe ziet dit financiële traineeship eruit? 
Het traineeship waar jij deel van uit gaat maken duurt 18 maanden en jouw persoonlijke ontwikkeling staat gedurende het hele traject centraal. Jij wordt begeleid en gemotiveerd om jezelf optimaal te blijven ontwikkelen. Met een uitgebreid begeleidingstraject zul jij zonder twijfel je doelen behalen!
 
Het young professional banking traineeship begint met een opleidingstraject waarin theorie en praktijk gecombineerd worden. Voordat je begint is het belangrijk dat jij je Wft Basis certificaat behaald, iets dat sinds 1 januari 2017 verplicht is voor iedereen die werkt als financieel adviseur en daarbij contact heeft met klanten. Door het behalen van jouw Wft certificaat heb jij een streepje voor, want opdrachtgevers staan te springen om medewerkers die dit certificaat op zak hebben!
 
Het echte werk begint na het behalen van je Wft Basis certificaat. Jij mag je voorkeur uitspreken over het soort rol jij zou willen vervullen en wij zorgen ervoor dat jij de juiste opleiding ontvangt door bij een opdrachtgever te leren en werken. Jouw rol is zowel ondersteunend als adviserend en je krijgt te maken met verschillende aspecten in de wereld van banking, waaronder betalen, sparen en financieren. Op den duur ga jij meerdere Wtf certificaten behalen, afhankelijk van de richting die jij opgaat.

Door middel van coaching ga jij erachter komen welke kant in de financiële sector jij op wil gaan. Je zult beginnen bij de basis. waarna jij je steeds verder zal specialiseren en uiteindelijk start in de baan die bij jou past!
 
Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Traineeship van 18 maanden waarmee jij opgeleid wordt tot interim professional
 • Na het afronden van je traineeship ga je als interim professional werken
 • Bruto startsalaris van € 2.050,- per maand, na 18 maanden ontvang je een bruto salaris van € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, of een NS-businesscard
 • Na 1 jaar dienstverband kom je in aanmerking voor een leaseauto
 • Fulltime baan van 36 uur per week (parttime voor 32 uur is bespreekbaar)
 • Een functie waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling

 
Als jij al een hbo diploma richting Finance, Tax and Advice (FTA) en minimaal 2 wft-certificaten in je bezit hebt, start je met een brutosalaris van €2.200,- per maand.Hier ga je werken

Bij de start van dit traineeship ga jij direct op contract bij onze opdrachtgever. Jij wordt gedetacheerd naar één van de financiële maatschappijen in het portfolio van onze opdrachtgever voor het uitvoeren van interim opdrachten. De insteek is dat jij één uur reistijd hebt van en naar je opdracht. Deze opdrachten die jij uitvoert tijdens je traineeship hangen af van jouw interesses en ambities.
 
Op dit moment kunnen we de naam van onze opdrachtgever nog niet prijsgeven. Wanneer jij verder gevorderd bent in het sollicitatieproces vertellen we je graag bij welk bedrijf jij je traineeship gaat volgen.
 
Werktijden
Jij werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren. Het traineeship neemt 36 uur per week in beslag, maar in overleg is 32 uur per week ook mogelijk.

Dit neem je mee

 • Minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of je bent hier op dit moment mee bezig
 • Bij voorkeur werk- of stage-ervaring in de financiële, bancaire of een vergelijkbare industrie
 • Motivatie om jezelf te ontwikkelen
 • Aantoonbare financiële affiniteit
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week 
 • Bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Helmond
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op deze vragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan