Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Traineeship financiële dienstverlening omgeving Haarlem

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 augustus 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050,00 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: V-0028012
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Auto van de zaak

Dit ga je doen

Beschik jij over een onuitputtelijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen en staat voor jou eigenlijk al vast dat dit binnen de financiële moet gaan gebeuren? Heb jij een hbo- of wo-diploma op zak, of ben je op dit moment bezig in het afrondende stadium van jouw opleiding? Neem dan even de tijd om deze vacature door te lezen, want deze kans kan je niet laten schieten!

Uitzendbureau Manpower is namelijk op zoek naar trainees die zich verder willen ontwikkelen binnen de financiële branche.

Wat kun je verwachten van dit traineeship?
Gedurende de achttien maanden die dit traineeship duurt staat één punt centraal, namelijk jouw ontwikkeling. Met behulp van diverse trainingen, verschillende tools, een gezonde dosis motivatie en intensieve begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij jouw doelen behaalt.

Wat dit traineeship verder zo interessant maakt is dat je theorie gaat combineren met praktijk. Zo kun je alle kennis en vaardigheden die je opdoet meteen toepassen. Om te kunnen beginnen is het van belang dat jij je Wft-basis certificaat behaald. Dit certificaat is namelijk vanaf 1 januari 2017 verplichte kost als jij een functie gaat vervullen binnen het financiële segment. Heb je dit certificaat al op zak? Dat is mooi meegenomen!

Als je eenmaal in het bezit bent van het Wft-basiscertificaat, heb je een goede basis en is het tijd om echt aan de bak te gaan! Vanuit hier zal in overleg het traject vormgegeven worden. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf op de juiste manier kan ontwikkelen door middel van werken en leren bij een opdrachtgever, zodat jij jouw eerste stappen kunt zetten in de financiële wereld.

Wat bieden wij jou naast deze kans nog meer?

 • Brutosalaris van € 2.050,- per maand, na achttien maanden zul je een bruto salaris van € 2.350,- per maand ontvangen
 • Mogelijkheid om meer certificaten te behalen, waaronder andere Wft-certificaten
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een NS-businesscard
 • Na een jaar dienstverband de mogelijkheid om een leaseauto aan te vragen
 • Fulltime baan van 36 uur per week, maar parttime (32 uur per week) is in overleg mogelijk 
 • Volledig vergoed traineeship ingericht op jouw persoonlijke ontwikkeldoelen
 • Direct op contract bij de opdrachtgever!

Heb jij al een hbo-diploma richting financial services management, Finance, Tax and Advice of vergelijkbaar én minimaal twee Wft-certificaten op zak? Dan is jouw bruto startsalaris € 2.200,- per maand op basis van 36 uur. Je zal gedurende de tijd stappen maken in het salaris.

Hier ga je werken

Manpower biedt jou deze mooie kans aan bij een van onze financiële opdrachtgevers. Mooie bijkomstigheid: jij gaat hier direct op contract! Tijdens het traineeship word jij gedetacheerd bij één of meerdere klanten die onze opdrachtgever in haar brede portfolio heeft. Afhankelijk van jouw wensen en ambities wordt er gekeken naar bij welke bedrijven jij aan de slag kan. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de reistijd en we streven naar een reistijd van een uur. Het kan wel voorkomen dat een opdrachtgever buiten deze straal ligt. Daarom wordt er wel landelijke inzetbaarheid van je verwacht.

Werktijden
Je werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. In overleg is het mogelijk om 32 uur per week te werken.

Dit neem je mee

 • Een hbo- of wo-diploma, of jij bent op dit moment bezig met het afronden van jouw opleiding
 • Bij voorkeur enige werk- of stage-ervaring binnen de financiële sector
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Grote motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen in dit vakgebied
 • Bij voorkeur woonachtig in of in de buurt van Haarlem, bijvoorbeeld in Amsterdam, Hoofddorp of Beverwijk
 
Wanneer kun jij beginnen?
Er zijn meerdere momenten mogelijk om te starten met dit traineeship. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek toe wanneer jij aan de slag kunt.

Sta je te popelen? Solliciteer vandaag nog online via de ‘Solliciteer direct’ button.
 
Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op deze vragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan