Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Medewerker binnendienst Fidron Zwolle

Vacature bij: Fidron B.V.
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 12 maart 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2000,00 - 2500,00 per maand € 11,56 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: V-0035978

Dit ga je doen

Als medewerker binnendienst ben je onder andere verantwoordelijk voor de dossierbehandeling, het contact met externe partijen en de ondersteuning van de buitendienst. Je hebt al ervaring op dit gebied en weet als geen ander hoe gevarieerd de werkzaamheden kunnen zijn en hoe belangrijk het is dat je meedenkt met de processen. Jouw inzet wordt gewaardeerd! Je kunt onder andere rekenen op een direct contract bij onze opdrachtgever en een brutosalaris tot € 2.500! Wil jij een waardevolle bijdrage leveren en werken aan het succes van deze snelgroeiende organisatie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct op deze veelzijdige functie!

Manpower is voor Fidron in Zwolle op zoek naar een medewerker binnendienst.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het opsporen en veiligstellen van voertuigen en het incasseren van gelden. Daarnaast heb je veel extern contact met bijvoorbeeld debiteuren, overheidsinstanties en andere belanghebbenden. Verder voer je in je werkweek de volgende werkzaamheden uit:

 • Adviseren van de opdrachtgever tijdens dossierbehandeling, je bespreekt de te ondernemen acties en het eventuele vervolgtraject
 • Bellen en mailen naar debiteuren en klanten
 • Ondersteunen van de buitendienst

Dit krijg je
 • Direct contract bij de opdrachtgever
 • Brutosalaris tussen € 2.000,- en € 2.500,- per maand
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Kans op vast contract
 • Toegang tot Studytube, het gratis e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Je bent welkom bij Fidron, een particulier onderzoeksbureau. Het onderzoeksbureau richt zich voornamelijk op de automotive branche. Op het kantoor in Zwolle werken gemotiveerde medewerkers die gespecialiseerd zijn in het opsporen, innemen en veiligstellen van onderpanden. Verder wordt er ook onderzoek gedaan op het gebied van diefstal en incasso.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren.       

Dit is Manpower
Een vaste baan vinden via Manpower brengt voordelen met zich mee! Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Zo weet je lekker snel waar je aan toe bent! Daarnaast ontvang je direct een mooi contract via onze opdrachtgever, je komt dus niet in dienst bij Manpower. Wij bieden uiteraard ook ondersteuning in de sollicitatieprocedure, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Verder krijg je toegang tot ons gratis e-learning platform Studytube. Hier kun je gratis trainingen volgen. Zo houd je je vaardigheden up-to-date voor de veranderende arbeidsmarkt. 

Dit neem je mee

 • Bij voorkeur werkervaring als medewerker binnendienst, commercieel administratief medewerker of een soortgelijke functie
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Minimaal een mbo-3 werk- en denkniveau

Verder is het een pluspunt als je affiniteit hebt met de autobranche en kom je uit (de omgeving van) Zwolle.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)