Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantenservice medewerker zorgvervoer VGZ Eindhoven

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 24 maart 2020
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2242 per maand € 13,67 per uur
Vacaturenummer: V-0035906
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Empathisch vermogen, dat is de belangrijkste eigenschap waarover jij beschikt als toekomsitg klantenservice medewerker bij VGZ. Dagelijks bellen mensen jou met hun vragen over waar zij zaken kunnen declareren. In jouw geval zal dit vaak gaan om zorgvervoer, jij biedt klanten hun een luisterend oor en geeft inventariseert met hen de aanvragen. Hiervoor kun je uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden terugverwachten waaronder reiskostenvergoeding als je met het openbaar vervoer reist, een goede werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden, pensioenopbouw en een brutosalaris van € 13,67 per uur! Benieuwd? Lees snel verder!


Uitzendbureau Manpower zoekt een klantenservice medewerker machtigingen voor VGZ in Eindhoven.

Als klantenservice medewerker machtigingen inventariseer je machtigingsaanvragen voor vervoer die binnenkomen per telefoon en digitaal. Samen met de klant kijk je wat diegene nodig heeft. Vervolgens beoordeel je of de klant recht heeft op het vervoer en tot slot zet je de aanvraag in het systeem. Verder word je van harte uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van de afdeling. Hiermee doelende hoe kan de structuur geoptimaliseerd worden.


Het kan ook voorkomen dat je zelf een klant moet bellen. Het is daarom belangrijk dat je niet bang bent om te bellen!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,67 per uur
 • Goede werksfeer
 • Volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer
 • Reis je niet met het OV? Dan krijg je een vast bedrag per gewerkte dag
 • Parttime of fulltime functie van 32 tot 38 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot e-learning platform Studytube van Manpower

Heb jij ervaring en affiniteit in de zorg? Dan nodigen wij je graag uit om ook te solliciteren!

Hier ga je werken

Een coöperatie zonder winstoogmerk: dát is VGZ. VGZ helpt zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op een situatie van de klant. Je komt te werken in een frisse en kleurrijke omgeving waar een gemoedelijke en informele sfeer hangt. Samen sta je sterk en streef je naar zowel goede resultaten als gezelligheid! De organisatie is in een transitiefase en nieuwe sollicitaties binnen VGZ zijn noodzakelijk op termijn. Het behalen van een wft is dan ook van groot belang.

Werktijden
Gemiddeld werk je 8 uur per dag, waarbij je begint tussen 07.00 en 09.00 uur. Verder werk je gedurende standaard kantoortijden, 32 tot 38 uur per week.

Dit is Manpower
Wij staan altijd voor jou klaar om je aan een baan te helpen die bij je past. Zo krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van ons nadat je online hebt gesolliciteerd op een vacature. Ook vinden we jouw professionele ontwikkeling belangrijk. Daarom krijg je gratis toegang tot Studytube, een online leeromgeving waar je allerlei trainingen kunt volgen! Zo ben je altijd ready voor de steeds veranderende arbeidsmarkt. Bovendien kun je na 26 weken via Manpower een mooi pensioen opbouwen!

Dit neem je mee

Enige ervaring in een functie waarin je veel klantcontact hebt gehad óf affiniteit met klantcontact, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker, customer service medewerker, klantcontact medewerker of vergelijkbaar

OF 

Werkervaring in de zorg of affiniteit met deze branche

 • Diploma op hbo-niveau of hoger (opleiding in de zorg is een pré)
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Eindhoven, Helmond, Tilburg of Den Bosch

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de solliciteerknop
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op deze vragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk